|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ίσως το RAW να μην χρειαστείς αλλά όταν το ψάξεις πιο μετά, δε θα θέλεις να ξανατραβήξεις σε jpg. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους. σημερα ειδα τα μηνυματα σας διοτι προσβαση στο internet εχω μεχρι της 17:00.
αν σας πω οτι θελω μηχανη με 50 € θα μου βρειτε μια με 400 € που ζηταω? ![]() ![]() ![]() ![]() δεν θελω να ξεπαραδιαστω, αλλα θελω να μπορω να φωτογραφιζω τα ψαρακια. καταλαβα οτι οι compact δεν λενε.Ωραια, ας κοιταξουμε μια DSLR καπως οικονομικη κ καλη. ερωτησεις:1) μη γελατε..τι ειναι ο θορυβος? 2) οι φακοι πανε αναλογα με την μαρκα της μηχανης ή κανουν ολοι για ολους? 3) τι φακο θελω για τα ψαρακια? φανταζομαι οχι 18-55. συμφωνα με τα νεα δεδομενα εχω βρει 4 αλλες. Nikon D40X,18-55: 569€ Canon eos400d 18-55 :655€ λιγο ακριβη για εμενα. olympus e410 14-42: 535€. pentax k100d super ,δεν ξερω τι φακο χρειαζομαι. τα φωτα σας παρακαλω! ------------------------- ακουει κανεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mary-z : 12-12-07 στις 13:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σε καμια περιπτωση οι compact δεν λενε...ακομη και με μια καλη compact μπορεις να βγαλεις πολυ καλες φωτογραφιες..εξαρταται ποσο θα ασχοληθεις να μαθεις ομως..την φωτογραφια δεν την κανει μονο η μηχανη..
![]() Ισως εννουσες οτι δεν λενε οσο οι dslr που ειναι και το σωστο.. για παραδειγμα δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16444&page=2 στο ποστ νουμερο 50 μια φωτο τραβηγμενη με την S3is compact (μιας και αναφερθηκε η S5 πιο πανω)..υπαρχουν και καλυτερες φωτο και καλυτερες φωτογραφικες εννοειται.. ομως πρεπει να δεις τι θα καλυψει εσενα και μεχρι που θες να φτασεις με την μηχανη..
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις να δεις και compact κοίτα και αυτή τη μηχανή
Fujifilm FinePix S9100 Κοίτα μετά τη μέση της σελίδας όπου συγκρίνει την απόδοση σε ISO αυτής (η οποία παράγει και λίγο θόρυβο σε σχέση με άλλες όπως S5 κλτ) με τις D-SLR Pentax K100D και Olympus E-400 και θα καταλάβεις τη διαφόρά. Και που να έβαζε στο test και την Canon 40D... εκεί να δεις διαφορά. http://www.digicamreview.co.uk/fujif...100_review.htm |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το καινουργιο RIO 400 μου. | billy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 69 | 31-01-07 00:06 |
Ειναι δυνατον να επεσε το PH τόσο απότομα, και τόσο πολυ? | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-06 08:28 |
Ερωτήσεις σχετικά με το Juwel Rio 400 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-12-04 17:57 |
Πολυ ψιλη αμμος που να μην επηρεαζει το Ph? | Kostas G. | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-10-03 21:33 |