|
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα παιδιά είναι να μην κάνει θόρυβο, γιατί και εγώ έχω ψάξει για κάποιον αθόρυβο και ακόμα να βρώ κάποιον. Γιοατί όταν ρωτάω κάποιον πωλητή αν κάνει θόρυβο η απάντηση είναι η γνωστή "¨δεν ξέρω...". Καλό θα ήταν να μας πει κάποιος από εσάς με ποιον είστε ευχαριστημένοι από θέμα αθόρυβου
|
|||
|
|||
![]()
ηλεκτρονικος απο carefour (νομιζω οτι ηταν η μαρκα του σουπερ μαρκετ) κοστισε 6-7 ευρω και δεν ακους κανενα θορυβο περα απο ενα πολυ μικρο τακ οταν ανοιγει και αλλο ενα οταν κλεινει
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστώ orck
|
||||
|
||||
![]()
Oι ηλεκτρονικοί του Praktiker δεν κάνουν κανένα θόρυβο, οι μηχανικοί όμως, κοπανάνε σαν σφυριά (έχω και από τους 2)
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω απο την αλλη ΔΕΝ εμπιστευομαι καθολου τους ηλεκτρονικους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θείο, μπορεί να χτυπάει ο μηχανικός αλλά δουλεύει τέζα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μουτς,ματς,μουτς...χαλβα μου.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βέβαια κάνει γύρω στα 13-15¤ αλλά πληρώνεις και το όνομα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ALEX PAK έχει προσφορά μηχανικό χρονοδιακόπτη μονό με 2,35 ευρώ.Πλήρως αθόρυβος απόλυτος στους χρόνους.Τσεκαρισμένο δεν χάνει ούτε λεπτό από μέρα σε μέρα.¶φού το τσέκαρα πήγα και πήρα άλλους 3 για ρεζέρβες...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω έναν μηχανικό απο ένα καταστημα ηλεκτρονικών με 5 ευρώ. Οταν λετε πως κάνει θόρυβο τι εννοείτε? Μιλάτε για την στιγμή του ανάματος και του σβησήματος? Εγώ μόνο τότε ακούω κάτι...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θόρυβο εννοούμε το γρανάζι του ρολογιού του διακόπτη.Αφού εσύ ακούς μόνο το άνοιξε-κλείσε τότε είσαι μια χαρά...
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε ένας που είχα παλιότερα έκανε θόρυβο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, εγώ θόρυβο εννοώ μόνο το άνοιγμα-κλείσιμο, τοτε μόνο κάνει ένα γερό κλάκ !
Κατά την λειτουργεία του δεν κάνει κανένα θόρυβο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Site με info για ψάρια και φυτά και δυνατότητα προσωπικού προφίλ... | nathanas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-07 19:17 |
Ειδη μακροαλγης και και που θα τα βρω??? | stergios | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 26-06-06 02:43 |