|
|
||||
|
||||
![]()
λιγότερα χρήματα απο τους ηλεκτρονικούς ... πιο απλοί στον χειρισμό αν δεν ξέρει κάποιος να τον προγραμματίσει .
κάνουν μια χαρά την 24ωρη δουλειά τους .... Οι ηλεκτρονικοί είναι πιο ακριβοί, μπορείς να τους προγραμματίσεις για οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας .. (για κάθε Τετάρτη για παράδειγμα για μία ώρα ... πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις με τον μηχανικό λόγο του ότι είναι 24ώρου αλλά κάθε μέρα) περί ορέξεως και τσέπης ..
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ χρησιμοποιώ κατά κανόνα μηχανικούς από το ΙΚΕΑ (νομίζω 6 ευρώ οι δύο). Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μία τετράδα ηλεκτρονικών που πήρα από το Lidl δυστυχώς δεν δικαίωσαν την επιλογή μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμπληρώσω για το ΙΚΕΑ οτι χρησιμοποιώ αυτούς τους μηχανικούς από παλιότερη αγορά που είχα κάνει σχεδόν ένα χρόνο τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα!
Βέβαια για το κόστος τους αν μου χαλάσουν φέτος ή του χρόνου θα θεωρήσω οτι είναι πολύ καλή και τίμια αγορά όταν στο παρελθόν έχω πετάξει πολύ ακριβότερους.
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα παιδιά είναι να μην κάνει θόρυβο, γιατί και εγώ έχω ψάξει για κάποιον αθόρυβο και ακόμα να βρώ κάποιον. Γιοατί όταν ρωτάω κάποιον πωλητή αν κάνει θόρυβο η απάντηση είναι η γνωστή "¨δεν ξέρω...". Καλό θα ήταν να μας πει κάποιος από εσάς με ποιον είστε ευχαριστημένοι από θέμα αθόρυβου
|
|||
|
|||
![]()
ηλεκτρονικος απο carefour (νομιζω οτι ηταν η μαρκα του σουπερ μαρκετ) κοστισε 6-7 ευρω και δεν ακους κανενα θορυβο περα απο ενα πολυ μικρο τακ οταν ανοιγει και αλλο ενα οταν κλεινει
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστώ orck
|
||||
|
||||
![]()
Oι ηλεκτρονικοί του Praktiker δεν κάνουν κανένα θόρυβο, οι μηχανικοί όμως, κοπανάνε σαν σφυριά (έχω και από τους 2)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βέβαια κάνει γύρω στα 13-15¤ αλλά πληρώνεις και το όνομα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ALEX PAK έχει προσφορά μηχανικό χρονοδιακόπτη μονό με 2,35 ευρώ.Πλήρως αθόρυβος απόλυτος στους χρόνους.Τσεκαρισμένο δεν χάνει ούτε λεπτό από μέρα σε μέρα.¶φού το τσέκαρα πήγα και πήρα άλλους 3 για ρεζέρβες...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω έναν μηχανικό απο ένα καταστημα ηλεκτρονικών με 5 ευρώ. Οταν λετε πως κάνει θόρυβο τι εννοείτε? Μιλάτε για την στιγμή του ανάματος και του σβησήματος? Εγώ μόνο τότε ακούω κάτι...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Site με info για ψάρια και φυτά και δυνατότητα προσωπικού προφίλ... | nathanas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-07 19:17 |
Ειδη μακροαλγης και και που θα τα βρω??? | stergios | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 26-06-06 02:43 |