|
|
||||
|
||||
![]()
Ick στο ενυδρειο υπαρχει σιγουρα.
Κρατα τη θερμοκρασια στους 30 για 10 μερες. Μετα μπορεις να βαλεις ψαρια. Η δοσολογια αλατιου ειναι σωστή. Οπως και οι αλλαγες νερου. Επειδη δεν βλεπω κατι περιεργο, πρεπει να ψαξουμε τα απιθανα Τι αλατι χρησιμοποιησες ακριβως? Επισης, τα ψαρια τι συμπτωματα ειχαν? Κολυμπουσαν κανονικα? στην επιφανεια? Φουσκωσαν? Ειχαν κοκινιλλες? κλπ.. Υ.Γ. Δεν ειμαστε και 24/7 πανω απο το φορουμ.... |
|
||||
|
||||
![]()
Το αλάτι ήταν ενυδρειακό και το αγόρασα απο Pet city.Το μόνο σύμπτωμα ήταν του καρχαρία.
Τα υπόλοιπα τπτ. Και μάλιστα δείχναν και ευδιάθετα εκτος απο το τελευταίο που οταν έμεινε μόνο του έκανε πολύ αργά βόλτες στο ενυδρείο. Όυτε διόγκωση ούτε αποχρωματισμος ούτε τιποτα. Κανένα σημάδι ασθένειας απολύτως... Το νερό το πετάω στο μπαλκόνι και για το καινούργιο εχω ένα πλαστικό ενυδρείο 20 Lt που το πήρα για καραντίνα-νηπειαγωγίο γιατι θα ήθελα να γίνω μια μερα παπούς ![]() Τα ψάρια μέχρι και την τελευταια του στιγμη παίζανε ολη την ώρα μεταξύ τους ειδικά οταν έκλειναν τα φώτα. (φωτοπερίοδος 8hrs). |
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξε το αλατι σου γιατι εμενα μου εδωσαν αλατι απο pet city
που ηταν για θαλλασινο ενυδρειο η χρηση του και οχι για την χρηση που εμεις θελουμαι
|
||||
|
||||
![]()
Το αλάτι ήταν χύμα σε μορφή πούδρας και το ζήτησα για φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα ο υπάλληλος επέμενε να μου δώσει χημικά, φάρμακα κτλ αλλα δεν ήθελα.
Μπορεί αν είναι για θαλλασινό ενυδρείο να μου έκανε αυτό την ζημια στα τιγράκια? |
|
||||
|
||||
![]()
Πουδρας???
Μαρκα? Συσκευασια? Φωτο? Συνθεση? |
|
||||
|
||||
![]()
το αλατι που ειναι για θαλασσινα ενυδρεια
δεν κανει για εμας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μόνο που ξέρω είναι οτι είναι σαν ζάχαρη άχνη η υφή του. Μου το έδωσε ο petshop guy όταν του ζήτησα αλάτι για φαρμακευτική αγωγη... Αν φταίει αυτο, ειλικρινά θα το χρησιμοποιήσω πάνω του ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ick??? | panos84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-05 19:18 |
ICK ? | Spiros7 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 17-06-05 12:54 |
ICK? | CENTAUR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 11-04-05 09:23 |
ICK ! | george | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 15-03-05 02:58 |
Ick σε ψάρι ick και στο νερό? | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-04-04 11:31 |