|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρον η τροφη για γκαπι αρκει. Κανε μια παραγγελια σε καποιο μαγαζι Αθηνα 'η Θεσ/νικη να σου στειλουνε.
Οι σκισμενες ουρες συνηθως ειναι απο την ταλαιπωρια του ταξιδιου, σε λιγο καιρο θα στρωσουνε. Οι (λιγο) φουσκωμενες κοιλιες των θηλυκων και το ασπρο σημαδακι δειχνουν οτι ειναι αυγωμενες. Ηρεμησε.. |
|
||||
|
||||
![]()
κι εμενα ειναι λιγο σκισμενη η υουρα του μονομαχουλι μου... λετε θα φτιαξει μονη της;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=μελινακι;220401]κι εμενα ειναι λιγο σκισμενη η ουρα του μονομαχουλι μου...
Mηπως στρεσαρεται απο κατι?Καθε ποσο του αλλαζεις νερο? |
|
||||
|
||||
![]()
Pellets για μονομάχους: Atison's Betta και Betta Pro, Seachem Betta Banquet, Hikari Betta Bio Gold.
FD Bloodworms (προσωπικά χρησιμοποιώ της Sera), κατεψυγμένα Bloodworms. Μικρά κομματάκια γαρίδα και μύδι (στο μέγεθος του ματιού τους). Μιά στο τόσο επίσης μικρά κομματάκια βρασμένο και ξεφλουδισμένο αρακά (αν τον τρώνε). Οι δικοί μου μονομάχοι δεν έφαγαν ποτέ τα flakes.
|
||||
|
||||
![]()
ok. προς το παρον τα εχψ ταισει τροφη για γκαμπι λιωκενες μυγες...΄και μια δικη μου που εφτιαξα πανω στην απογνωση μου... περιλαμβανεται απο 86% πρωτεινη ορου γαλακτος 4% υδατανθρακες 1% λιπαρα.... με αμινιξεα απως λευκινη λυσινη μεθειανινη αργινινη και πολλα αλλα... τι λετε τους οφελει??? την τρωγαν σαν τρελα παντως...παντως θα παραγκειλω τροφη,,,οι θηλ. μονομαχοι ειταν σαν να εχουν καταπιει μπιλια... μηπως ειναι καμια αρρωστια ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή στο υπερβολικό τάϊσμα!
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει θα το προσεχω... η τροφη που ανεφερα παραπανω, κανει?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΠΙΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΟΜΟΜΑΧΟΥΣ!!!! | mariah | Bettas | 6 | 26-07-07 14:40 |
Χωρις φως | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 23-07-07 14:18 |
Χωρις λογια | Yiannis59 | Δίσκοι | 29 | 18-07-07 20:45 |
τροφη για μονομαχους | alexinio | Bettas | 7 | 14-04-07 22:18 |
Αρρωστοι δίσκοι; | leonm | Δίσκοι | 24 | 01-04-06 19:51 |