|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σταθώ μόνο στο θέμα δώρο.
Σίγουρα θα ήθελα και εγώ να μου κάνουν τέτοιο δώρο, αλλά σε μένα θα ήταν 100% καλοδεχούμενο. Αυτό που πρέπει να εξακριβωθεί είναι αν ο αποδέκτης του δώρου αυτού, αποδέχεται κάτι τέτοιο σαν δώρο και αν είναι διατεθειμένος να του δώσει και την ανάλογη φροντίδα. Δεν είναι αυτονόητο ότι επειδή εμάς μας ενθουσιάζει κάτι, ότι θα ενθουσιάσει το ίδιο και κάποιον άλλο. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν κάνουμε ζωντανούς οργανισμούς δώρο. Πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι ότι το δώρο μας θα έχει και την ανάλογη αποδοχή. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο και φυσικά ήτανε το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα πριν "προχωρήσω" την ιδέα μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά γιατί σε εμένα δεν φαίνονται πολλά τα 300 ευρώ για ένα ενυδρείο 40lt?
Δεν θα πάρει 10kg χαλίκι? Θα πάρει. 20 euro Δεν θα πάρει NH3,NO2,NO3? θα πάρει 35.5euro Δεν θα πάρει PH,KH,GH? Θα πάρει. Αλλά 25euro Δεν θα πάρει αντιχλώριο? Αλλά 14 euro Ψάρια θα πάρει. 4 guppy 20euro Θερμόμετρο 3euro Τροφή 9euro Κανένα ξυλαράκι? 5-6 euro 2-3 anubius 25-30euro κανένα κερατόφυλλο 6-7euro Κάλλιo 10euro Φτάσαμε στα 170euro. Με πόσα euro θα βρει ενυδρείο 40lt μαζί με φίλτρο,αντλία και θερμαντήρα? Δεν ξέρω αλλά εμένα έφτασε 268,70euro χωρίς ενυδρείο, φίλτρο, αντλία, θερμαντήρα που τα είχα ήδη. Τόσο ακριβά είναι εδώ στην Λάρισα? Μπας και με έπιασαν Κώτσο (όνομα και πράγμα) ![]() υ.γ. Δεν λυπάμαι που τα έδωσα μιας και το ήθελα αλλά και τόσο πάνω κάτω υπολόγιζα όπως επίσης να συμπληρώσω πως αυτά τα χρήματα φύγαν μέσα σε ένα 2μηνο και όχι με την μία. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι είναι αυτά που λες????????? 2-3 ανουμπιες 30 ευρω?? 10 ευρω η μια??? ελεος... μιλάμε για 300 ευρώ ενυδρείο+έπιπλο αν κατάλαβα καλά. Φυσικά και είναι πολλά! για 40 λίτρα? ΠΑΡΑ πολλά... Πιστεύω οι τιμές που λές είναι υπερβολικές για όλα όσα λες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα τόσα πλήρωσα
![]() Για αυτο δεν μπορούσα να καθήσω καλά? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Rio juwel 125 lt το αγόρασα κοντά στα 150 ευρό...χωρίς το έπιπλο..
+50 euro υπόστρωμα και χαλικάκι... Ψάξε το.... Ψάξε το... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιστεύω πως αν ψάξεις θα βρεις και καλή ποιότητα. Το πρόβλημα είναι ότι οι μαγαζάτορες το μόνο που θέλουν είναι να πουλήσουν. Αν προσθέσεις ότι μερικοί είναι άσχετοι κρίνονται άκρως επικίνδυνοι. Στην Αθήνα σε μεγάλες εταιρείες τουλάχιστον ξέρουν και σου υποδυκνείουν άσχετα αν στο τέλος προς χάριν των χρημάτων και των πιέσεων που εξασκούμε μας προμηθεύουν με ασύμβατους συνδυασμούς ψαριών και ενυδρείων. Φιλικά Δημήτρης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χώρο με πρόβλημα νερού! | panos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 14:17 |
Καλησπέρα σε όλους!!!-νέος στο χόμπυ | *ΙΧΘΥΣ* | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 05-04-07 15:48 |