|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι σίγουρος ότι ο Γαύρος δεν αναφέρεται στο ΔΣ οπότε και οι υπόλοιποι μην το εκλαμβάνετε ως κατηγορώ απέναντι σε αυτό.
Έχω δει τις μακέτες πριν σταλούν στο τυπογραφείο και ομολογώ ότι ήταν υπέρ του δέοντος ικανοποιητικές. Μετά το τυπογραφείο όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αντάξιο της μακέτας. Το τι έφταιξε θα το ερευνήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το αποφύγουμε του χρόνου. |
|
||||
|
||||
![]()
παντως οτι παρεξηγηση γινεται, λυνεται... αυτο ειναι το θεμα....το ημερολογιο, σε ενα χρονο θα χαθει... η ανιδιοτελης προσπαθεια μενει που θυμουνται ολοι...συνεχιστε λοιπον με το ιδιο χαρουμενο και προθυμο πνευμα... και του χρονου εις ανωτερα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpalavos : 12-12-07 στις 01:54 Αιτία: ορθογ. λαθη. |
|
||||
|
||||
![]()
το ημερολογιο παντως εμενα μου φανηκε καλο!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 24-12-07 13:09 |
Περι λαμπτηρων... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 28-09-06 19:22 |
Περι σιλικονης | Cydox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 26-03-06 23:19 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |