|
|
|||
|
|||
![]()
Κάνοντας αλλαγές νερού όντως δεν βοηθάς στο να στρώσει το φίλτρο σου (το ίδιο ισχύει για το ammostop) αλλά βοηθάς τα ψάρια σου που αυτή τη στιγμή βασανίζονται.
Συνέχισε με τις οδηγίες που έχεις από το φόρουμ και μην ακούς ότι σου λένε στο κάθε κατάστημα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα,
ειστε σαφεις. Χτεσινες μετρησεις: temp 26 PH 7 GH 14 KH 6/7 NH4 1.2 N03 0 NO2 0 κανω αλλαγη το μεσημερι και μετρησεις αργοτερα. οταν κανετε υγρα τεστ, στα 5-10 λεπτα χρονου αντιδρασης εχετε τα φιαλιδια ανοιχτα η κλειστα? λετε να υπαρχει διαφορα? Λιγη βοηθεια με τις ποσοτητες τροφης σε αυτο το ευαισθητο διαστημα. Εχω : Atisons betta food απο Ocean nutrition Sera Viformo tablets και flakes της JBL for all fish (εχει και σκουληκι) τα tetra τρωνε απο τις ταμπλετες λαιμαργα. ποσα pellets στον μονομαχο ? 1 betta 3 neon tetra 2 catfish aeneus albino |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα φιλε μου ελαχιστο ταισμα καθε 2-3 μερα, οποια τροφη θελεις απο αυτες που αναφερεις αλλα πολυ μικρη ποσοτητα.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
οταν κανετε υγρα τεστ, στα 5-10 λεπτα χρονου αντιδρασης εχετε τα φιαλιδια ανοιχτα η κλειστα? λετε να υπαρχει διαφορα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχει διαφορά. Ακουλούθησε τις οδηγίες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα εχω κλειστα ,στο τεστ για αμωνια της red sea μετα την προσθεση του τελευταιου στοιχειου λεει κλειστε κτλπ. μετα ομως ,στο περιμενετε 15 λεπτα να δειτε το χρωμα, δεν λεει πουθενα ανοιξτε το φυαλιδιο και περιμενετε....οποτε
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ειναι αδιευκρυνιστο και στα δυο τεστ...
------------------------- anyway, δεν εχει αλλαξει τιποτα απο την μεσημεριανη αλλαγη 30%. Αμμωνια 1-1.2 ΝΟ2 0 ΝΟ3 0 ------------------------- να κανω κι αλλη σημερα? ------------------------- καλησπερα, σημερινες μετρησεις, ΝΗ4 0.2 ΝΟ2 0 ΝΟ3 0 Εχτες εκανα αλλαγη 1/3, εριξα βακτηριδια και δεν ταισα. Πεινανε! ![]() ------------------------- καλησπερα, ο μονομαχος απο εχτες ειναι στην εισοδο του φιλτρου ακινητος, για πρωτη φορα σημερα δεν παει να φαει... τι κανω? ------------------------- up, καποιος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HoG : 12-12-07 στις 14:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτησεις | petros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-06-07 13:19 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 04-05-07 18:14 |
Μερικές ερωτησεις... | aaaooll | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 27-03-07 02:24 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!! | AFRIKANOFILOS | Bettas | 2 | 20-11-04 23:18 |