|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγή νερού να κάνω?
Θα το ψάξω αν είναι έτσι....αλλα δεν θέλω τόσο μεγάλη μπουκάλα γιατί δεν υπάρχει και πολύς χώρος.... Πάντως δεν είχα σκεφτεί τέτοιες λύσεις...Έχω μία παλία μπουκάλα καταδύσεων...μήπως κάνει? Θα πάω να αγοράσω flourish και Κάλιο... Εxω απο παλιά ενα λίπασμα Florena της Sera και κάποιες ταμπλέτες Echinadorus Tabs της Denerle...αυτά μπορώ να τα χρησιμοποιήσω... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι σιγουρος αλλα καπου ειχε παρει το αυτι μου οτι αναλογα με το αεριο που προοριζεται να φιλοξενησει καθε μπουκαλα εχει και διαφορετικο σπειρωμα για να μην μπορει να τοποθετηθει το λαθος μανομετρο σε λαθος μπουκαλα.μπορει και να ειναι μυθος βεβαια.αν εχεις αυτοκινητο φορτωσε τη και πηγαινε σε ενα μαγαζι με πυροσβεστικα μπας και μπορει να αλαξει τη βαλβιδα της επανω και στη γεμισει.σιγουρεψου ομως πρωτα οτι μπορει να αντεξει την πιεση του αεριου καπου θα το γραφει επανω ποσα bar κραταει.καλυτερα να το ρωτησεις και στο μαγαζι αυτο γιατι ειναι θεμα ασφαλειας!
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο γέμισε απο κλαδέματα...μακάρι να ποιασουν...hehe...
ηθελα να ρωτήσω πόσο flourish και πόσο κάλιο να ρίξω για 120 λίτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινα με 1 ml μερα παρα μερα και μολις τα δεις να παιρνουν τα πανω τους καθε μερα.θα στο δειξουν και μονα τους.αν δεν βαλεις co2 ομως δεν θα μπορουν να αποροφησουν τα θρεπτικα συστατικα που θα ριχνεις και θα γνωρισεις συντομα την κυρια αλγη.
|
|||
|
|||
![]()
Πήρα αρχικά ένα CO2 της Nutrafin αντί να φτιάξω DIY....
Δεν ξέρω τη αποτελέσματα θα έχω με αυτό στο 120 άρι.... και πήρα μόνο κάλιο (Flourish Potassium)...γιατι φοβάμαι οτι με το flourish το γενικό θα γεμίσω άλγη...και εφόσον δεν θα έχω ακόμα καλό CO2...λέω να μην κάνω το πείραμα... Έριξα 0.10 ml κάλιο...απο τα 5 που συστήνει για 125 lt Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gfdimopo : 08-12-07 στις 11:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το καλιο μην το φοβασαι ακομα και αν ξεπερασεις την δοσολογια δεν προκειτε να εμφανιστει αλγη απο υπερβολικο καλιο.
|
|||
|
|||
![]()
Έχει και το υπόστρωμα κάλιο απο οτι διάβασα...και φοβάμαι μην το παρακάνω....
Αυτο το Nutrafin Natural CO2 πόσες φυσαλλίδες το λεπτό πρέπει να βγάζει... το έχω απο χθες...βγάζει 1 τα 5 λεπτα...όπως το βλέπω....Μήπως δεν έχει αρχίσει η αντίδραση? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψάρια... πείτε μου την γνώμη σας!!! | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-08-07 16:05 |
gourami και φυτά... τα νεύρα μου!! | Ritsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-05-07 21:48 |
παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Βοήθεια πείτε μια μάρκα τροφής για τα 2 Τροφεους μου | Vegeta | Tanganyika | 5 | 18-07-04 18:30 |