|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι!!!! Μπράβο Χρηστάρα!
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου ρε Χριστο με τα ωραια σου...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό!!
Είμαι περίεργος πως θα συμπεριφερθουν μεταξύ τους και κυρίως σε περίοδο αναπαραγωγής.......
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω τι να πω χρησταρα τα εχουμε πει πολλες φορες οτι παντα θα μας αφηνεις αφωνους με τα ενυδρεια σου και τις απιστευτα καλες φωτογραφιες σου ΜΠΡΑΒΟ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!!
Κορυφαίο!! Το background το αγόρασες;; Αν ναι, απο πού και πόσο;; |
|
||||
|
||||
![]()
Μου την εκανε δωρο ενα καλός φίλος....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτός ο φίλος το αγόρασε ή είναι DIY;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
neo.occelatus και neo.caudopunctatus | Z_X | Tanganyika | 9 | 16-11-07 20:49 |
neo enydreio..... | ntalikaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 30-09-07 18:42 |
NEO ENΥΔΡΕΙΟ ΤΗΣ RENA | eve_gr2000 | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-08-07 21:04 |
neo enydreio me cihlids | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 28-08-06 22:49 |
Neo Tanganyika Tank 600lt | inser | Tanganyika | 1 | 06-06-06 21:06 |