|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και off topic για να μην σχηματίζονται εσφαλμένες εντυπώσεις:
Δεν προτείνεται σε κανέναν (και πολύ περισσότερο σε αρχάριους ) να κάνουν εργασίες στο ενυδρείο εάν ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. Είναι κάτι που έχει αναφερθεί πολλές φορές σε παλαιότερα θέματα... Caverman. |
|
||||
|
||||
![]()
Το κακο ειναι οτι το νερο θα κρυωσει κιαλλο, γυρω στους 8-9 βαθμους..
Ηδη 4 βαθμοι αποτομης διαφορας ειναι πολλοι. |
|
|||
|
|||
![]()
caverman
Πολυ σωστη και λογικη η επισημανση σου και απο πλευρας μου ηθελα επισης να ξεκαθαρισω οτι δεν προτεινα τιποτα ...... απλα απαντησα ειλικρινα σε μια ερωτηση που δεχτηκα στα πλαισια του διαλογου. netblues "4 βαθμοι αποτομης διαφορας " δεν υφισταται διοτι εχω ηδη πει οτι η βρυση τρεχει αργα. Μαλιστα σημερα που εκανα μια αλλαγη με τον ιδιο τροπο ειχα καθισει και εκανα τσιγαρο και εβλεπα τους αξιοτιμους "κυριους και κυριες" που εκοβαν βολτες για να δουν τι συμβαινει απο κοντα ..... που σημαινει οτι δεν τους ενοχλησε κατι. Παιδια δεν προσπαθησα να πεισω ουτε να προτρεψω κανενα για τη μεθοδο που ακολουθω ...... απλα ειπα τι κανω εγω και μαλιστα εμαθα και κατι απο το σχολιο του του dimitris21. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν υπολογισεις την ροη του νερου και το χρονομετρησεις θα δεις οτι γινεται ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εσυ θεωρεις οτι αλλγη νερου σε 7 λεπτα ειναι "αργά", ναι γίνεται...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το προβλημα μας, περα απο τα 7 λεπτα οτι το νερο της βρυσης θα κρυωσει κιαλλο.
Επισης οταν τα ψαρια θα ενοχληθουν και εμφανιστει ick (το πιο πιθανο) αλλα και αλλα "περιεργα" θα ειναι πια αργά. Και για να μην ζοριζομαστε χωρις λογο, σε ολα τα σπιτια υπαρχει μια εφευρεση που λεγεται θερμοσιφωνο. Ρυθμιζουμε την αναμιξη ζεστου/κρυου εκει που πρεπει, (ενα παιδικο θερμομετρο μπανιου βοηθαει) και κανουμε την αλλαγη μας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |
Η μεγάλη απόφαση | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-01-07 19:02 |
ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΓΚΑΠΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 3 | 13-12-04 13:22 |
ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ | notios_n | Malawi | 3 | 13-05-04 17:46 |