|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εμένα από την άλλη επειδή μ' αρέσει το Ο,τι νάναι μου φαίνεται πολύ όμορφο !!
Μπραβο !!
|
||||
|
||||
![]()
Τόσο κόκκινη η bacopa σου ε; χμ,κάτι λείπει νομίζω στη δικιά μου, φως το πιθανότερο.
![]() Βασικα εχω παρατηρήσει το εξής: ξεκινώντας την ενασχόληση με τα φυτά, θες όσο περισσότερα γίνεται (κ μιλάω εκ πείρας) με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός στο ενυδρείο. Και ΟΚ, όλοι ξέρουμε οτι οι βαλισνέριες πανε στο πίσω μέρος, αλλά τι γίνεται με τους ανεξέλεγκτους δρομείς; Και οι δικες μου, που εχουν προσωποικότητα ![]() Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως έχει ερθει η ώρα να αποφασίσεις ποια φυτά θες και σου ταιριάζουν (αλλά και αναπτύσσονται στο ενυδρείο σου, με τις παρούσες συνθήκες) και να μείνεις σε 3-4 είδη. Εγώ αυτό αρχίζω να εφαρμόζω. καλή η προσπαθεια σου, ωραία η ποικιλία, αλλά θελει δουλειά. Τα λέω σε σενα να τα ακούω και γω ![]() πάντα φιλικά
|
|||
|
|||
![]()
Αχ Κωνσταντινα μου, ξυνεις πληγες ! Εχεις παλι απολυτο δικαιο. Τα θελω ολα και αλλα τοσα φυτα. Με πολυ δουλεια το ενυδρειο μου ισως δειξει μια καλοφροντισμενη ζουγκλα. Αλλα "ζουγκλα" θα ειναι παντα. Τι να κανω που δεν μου αρεσουν τα μινιμαλ..ειμαι large τυπος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εμένα το ζουγκλέ λουκ μου αρέσει.
Και τα φυτά δείχνουν σε καλή κατάσταση, μπράβο σου Raven. 2 πραγματάκια μόνο, αν μπορείς να περιορίσεις την ροή των φίλτρων για να μην είναι ανακατεμένα και η λευκοκέφαλα έχει πάρει την ανιούσα καθώς ψάχνει για φως. Κανονικά έπρεπε να έρπει στον βυθό, αλλά φαίνεται δεν τις φτάνει όσο φως θέλει. Κάνε κάτι θα γίνει κουκλί. |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αρεσε παρα πολυ.πιστευω πως με λιγη υπομονη θα γινει οπως το θελεις.και παλι μπραβο πολυ καλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία φυτά,όπως είπαν και οι προλαλήσαντες και επειδή εμένα (προσωπικό γούστο βέβαια και όχι κατ ανάγκη σεβαστο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το ενυδρείο σου και όσο το "παλεύεις" τόσο θα γίνεται καλύτερο.
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω το εξής με όλο τον σεβασμό : γιατί μερικοί επιμένετε στο να βάλει μια τάξη στη διαμόρφωση? Έχετε δει εσείς βυθό θάλασσας ΄. ποταμιού ή λίμνης όπου τα φυτά και οι πέτρες είναι σε τάξη? Φιλικά πάντα , πλυμμήρας.
80 λιτρα, aquascape, full planted |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος για full planted 80 lit | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-09-07 12:51 |
Full Planted | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 18-07-07 12:02 |
Τι φωτισμο για 250 λιτρα full planted? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-09-05 07:26 |
micro - Planted | ahar | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-01-04 01:40 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |