|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
H κλικα των φοιτητων παντα μεσα...κοιταξτε να φερετε και τιποτα φοιτητριες, οχι συνεχεια μπακουρια!!!
Και γενικα μιλωντας να Τονισουμε οτι το παρτυ ειναι για ολους φιλους και φιλες με φιλους και φιλες! Για να μην πινουμε καθε φορα ενα σκετο καφε και κοιταζομαστε απο μακρια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
δυο ατομα θα ειμαστε και εμεις .......Θα εχουμε δικο μας σεπαρε Μιχαλακη;;;; και το φαγητο κανονισε να ειναι τελειο οπως περσυ..........
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω κανονισει ολα, με το George, δικο μας σεπαρε, οπως περυσι. Και κληρωση ενυδρειου και πολυ κεφι!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
UP
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω μέσα
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφορα μονο μελη ή και μη μελη η τιμη και τα υπολοιπα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για όλους το ίδιο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση Κυριακής ΚΒΕ | Παπαδόπουλος Κώστας | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 30-10-07 14:51 |
Χριστουγεννιατικο Παρτυ ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 02-01-07 23:03 |