|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συμφωνω με τον Teo αμα βαλεις κοντρες θα εισαι οκ πιστευω...
|
|||
|
|||
![]()
οκ κακως το εβαλα με κεφαλαια για να το τονισω
δεν ξερω πρακτικα ποσο μη κοφτερο μπορει να γινει το τζαμι με το γυαλοχαρτο νομιζα οτι μονο με ρονταρισμα ειναι οκ απο αποψη ασφαλειας |
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο ειναι καλυτερα αμα απλα νομιζουμε να μην απανταμε
![]() ![]() μια χαρα γινεται με το γυαλοχαρτο αμα το τριψεις λιγακι δεν κοβει!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ναι εχεις δικιο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δλδ, συνεχειζω στο κολημα, δεν θα υπαρχει προβλημα...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αν βάλεις κόντρες πάνω και κάτω γιατί και το ύψος το ενυδρείου σου δεν είναι και πάρα πολύ μεγάλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όντως οι απόψεις σε αυτό το θέμα διίστανται. Μάλιστα, είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν το ροντάρισμα των τζαμιών. Ίσα-ίσα που με το ροντάρισμα αυξάνεται η επιφάνεια κόλλησης.
Τέλος πάντων. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αρκεί να ακολουθήσεις τα βήματα του άρθρου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |