|
|
||||
|
||||
![]() εμενα το νερο βρυσης εχει περιπου 13..με υγρα της api
γενικα το νερο απο την βρυση παντα εχει λιγα.. απλα στο ειπα για να εισαι σιγουρος για τα υπολοιπα μεγεθη για τις μετρησεις σου αργοτερα..μην εχεις κανενα προβλημα.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
επειδη αρχιζεις τωρα και το ενυδρειο σου ειναι στην πιο κρισιμη φαση, μην εμπισευεσαι στικ για τις μετρησεις, αλλα αγορασε υγρα μετρησης για αμμωνια , νιτρωδη και νιτρικα....... και κανε τακτικες μετρησεις......Αν στρωσεις σωστα το ενυδρειο η συνεχεια θα σου φανει πολυ ευκολη.......ΝΟ3 μηδενικα δεν θα δεις ποτε , αφου ουτε ακομα το νερο βρυσης δεν εχει μηδεν......
|
||||
|
||||
![]()
Τι ειναι το Biodol?
Οσο για τα νιτρικα της βρυσης, εξαρταται και απο την περιοχή. (ακομα υπαρχουν νερα χωρις μετρησιμα νιτρικά....) |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν κανω λαθος ειναι βακτηριδια της jbl.Μου ερχονται στο μυαλο προιοντα και συμβουλες απο γνωστη αλυσιδα του χωρου(κακες προσωπικες εμπειριες)
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα. jbl δεν πρεπει να ειναι.
Αν μας πει κανεις τι περιπου ειναι αυτό το biodol και να τοποθετηθουμε σχετικως... |
|
||||
|
||||
![]()
Biotopol και Denitrol είναι της JBL και ειναι προϊοντα για στρώσιμο χωρίς αμμωνία. Όπως μου είπαν απο το petshop είναι ζωντανά βακτήρια που εγκαθίστανται στο φίλτρο και είναι έτοιμο το ενυδρείο σε 5 μέρες για τα πρώτα ψάρια και σε 10 εντελώς έτοιμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες ειναι οι γνωστες ανακριβειες των petshop και των εταιριων που τα βγαζουν.
Τα εχουμε πει αναλυτικοτατα σε προηγουμενα post. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτά μου είχαν πει κι εμένα αλλά δεν ισχύουν ούτε στο ελάχιστο. Μιλάμε πάντα για τα ίδια προϊόντα, τα οποία είναι αρκετά καλά αλλά όχι για να στρώσεις το ενυδρείο και να ισσοροπήσεις την βιολογία σε 10 μέρες. Έλεος!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο | erling | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 08-11-07 17:59 |
Στρώσιμο | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-03-07 14:35 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Στρώσιμο | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 14-04-04 14:31 |
Στρώσιμο | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-04-04 15:19 |