|
|
|||
|
|||
![]()
οκ τοτε ριχνω αλλες 4 κουταλιες για να πιασω τις 14 ακριβως και αυξησα την θερμοκρασια στους 30 βαθμους.
ο Pleco ομως δεν γουσταρει ..... * Ποσες μερες πρεπει να μεινει το αλατι? * Τι ποσοστο αλλαγης νερου κανω μετα? |
|
||||
|
||||
![]()
Η δοσολογια για pleco με ick ειναι 2γρ/λιτρο....(αντι για 3)
Αλλαγες θα κανεις συχνα, συμπληρωνοντας το αλατι που βγαινει καθε φορά. Σιγουρα θες καμμια 10 ρια μερες για να δεις αν εχει αποτελεσμα. Βλεποντας και κανοντας. Αυξησε την αναταραξη του νερου αφου ανεβαζεις θερμοκρασια. Οταν τελειωσει η θεραπεια, απομακρυνεις το αλατι με αλλαγες της ταξεως του 25% καθε μερα. Θελεις 5 τετοιες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- http://www.cichlid-forum.com/articles/oscar_cichlid.php Λεει να κανω 30% αλλαγες νερου καθε τρεις ημερες που σημαινει 30% αλλαγη νερου και προσθεση 5 περιπου κουταλιων αλατι σε καθε αλλαγη νερου. Παει για Τριτη λοιπον η πρωτη αλλαγη νερου και προσθεση αλατιου ..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WILD_RIDER : 01-12-07 στις 10:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το τι λεει εξαρταται και με το τι θεραπευουμε.
Η συχνες αλλαγες νερου κανουν γενικως καλό σε τετοιες περιπτωσεις. Και καθημερινα να εκανες 30% δεν θα ενοχλουσε (προσθετωντας το αναλογο αλατι) αλλα το θεμα ειναι ποσο αντεχεις. Κανε αλλαγες οσο πιο συχνα μπορεις. |
|
|||
|
|||
![]()
το αλατι θεραπευει και την τρυπα στο κεφαλι (ΗΙΤΗ)?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι... ειπαμε δια πασαν νοσον αλλα οχι και ετσι
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι ομως ..... και η τρυπα στο κεφαλι απο εξωτερικο παρασιτο δημιουργειται.
Μου φαινεται οτι εισα ενα αλλο Oscar με τρυπα στο κεφαλι αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Μηπως να παρω τελικα και φαρμακο για Hexamita? ------------------------- για την τρυπα δεν ειμαι καθολου σιγουρος ομως γιατι αυτοι εδω κυνηγιουνται και τσιμπιουνται μεταξυ τους συνεχως. δεν καθονται καθολου φρονιμα ...... ------------------------- Πήγα στον "γιατρο" και μου ειπε οτι η θεραπεια με το αλατι μπορει να κανει δουλεια αλλα ειναι σχετικα light. Έτσι συμφωνησαμε αν μετα απο 10 ημερες το οσκαρακι εχει επιζησει και ειναι ακομα με το στομα τερμα ανοιχτο και εχει κατω απο το στομα του τα δυο μεγαλα ασπρα σπυρια (σαν καρουμπαλα) να παω και να μου δωσει φαρμακα ...... Προχωραμε με το αλατι λοιπον και βλεπουμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WILD_RIDER : 01-12-07 στις 15:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΑΦΟΡΑ OSCAR ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ | WILD_RIDER | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 07-12-07 19:32 |
Ενα πακετάκι ερωτήσεων απο εναν τελείως άσχετο αλλά με πολύ μεράκι να μάθει τα πάντα. | oranda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 10-06-07 11:56 |
Δωστε τα φώτα σας παιδια.. | spdm | Malawi | 16 | 24-03-07 21:22 |
Βάση του ενυδρείου απο τα carfur | bakogiannisd | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-10-06 20:44 |