|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει προβλημα αν εχω περισσοτερο μακαρονι απ οτι λεει? σιποραχ της σερα λεει αρκει 1λτ/200λτ.\δηλαδη εγω στα 35λτ πρεπει να βαλω λιγοτερο απο το 1/4 ?
------------------------- up ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HoG : 30-11-07 στις 00:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Κανένα πρόβλημα απολύτως... το αντίθετο μάλιστα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Temp 27
Stick eSHa ph 6.8 GH 7<14 KH 3 NO2 0 NO3 0 ΑΜΜΩΝΙΑ Υγρο Tropic Marine 3 Υγρο JBL 2 Υγρα sera NO2 0 NO3 0 50% αλλαγη 29/11 Προσθηκη siporax και biopur . Συνεχιζω Βακτηριδια και Melafix. τι κανω με αλλαγες ? ------------------------- up για τις μετρησεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HoG : 03-12-07 στις 01:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
up? καποιος? η αμμωνια δεν πεφτει, no2 no3 δεν υπαρχουν. Το ενδρειο τρεχει σχεδον 2 μηνες με ψαρια!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι λόγω της αγωγής που έκανες (για τις ασθένειες), το φίλτρο σου δεν έχει στρώσει. Γι' αυτό έχεις υψηλά επίπεδα αμμωνίας και μη ανιχνεύσιμα ΝΟ2 και ΝΟ3... αφού δεν υπάρχουν βακτηρίδια να μεταβολίσουν την αμμωνία και στη συνέχεια τα νιτρώδη άλατα σε νιτρικά άλατα.
Αν τελείωσες με τις θεραπείες, κάνε αλλαγές νερού μέχρι να μηδενιστεί η αμμωνία και τάιζε τα ψάρια σου ελάχιστη τροφή, μέρα παρά μέρα. Μπόλι πήρες τελικά; Το melafix γιατί το βάζεις; |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Γιωργο
![]() Το μελαφιξ το βαζω γιατι τα πτερυγια του μονομαχου ειναι χαλια... και χειροτερευουν. Επειδη σχεδον παντου διαβασα οτι δε βλαπτει τη βιολογια και μονο καλο κανει, αποφασισα να το χρησιμοποιησω (Αποφευγοντας να ριξω eSha2000 οπως μου προτειναν , οχι σε τυχαιο pet shop ). Η θεραπεια διαρκει 3 ημερες ακομα, θεωρεις σκοπιμο να τη σταματησω? Αλλαγες νερου 30% η παραπανω? Καθε ποτε? Βακτηριδια? βαζω σα να ειμαι στην αρχη? Μπολι δεν ειχα χρονο να βρω, 8α βαλω αγγελια αμμεσα Υπαρχει μηπως καποια αλλη συμβουλη? Ευχαριστω, Γιαννης |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγες 30% καλα ειναι,ριχνεις βακτηριδια γιατι οντως ξεκινας απο την αρχη.Σημαντικο να βρεις "μπολι".
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτησεις | petros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-06-07 13:19 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 04-05-07 18:14 |
Μερικές ερωτησεις... | aaaooll | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 27-03-07 02:24 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!! | AFRIKANOFILOS | Bettas | 2 | 20-11-04 23:18 |