|
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω οτι δεν ειναι μετρησιμη αλλα ειναι δυνατον να ειχε τοση πολλη αμμωνια και αλλαζοντας τα 2/3 του νερου να μην πεσει σε μετρησιμα, εστω επιπεδα;Προσθετικα νερου περα του stress coat της API χρειαζομαι??
|
|
||||
|
||||
![]()
Και σε εμένα έπεσε στο 3mg/l μετά απο 3 αλλαγές στο 50% σε διάστημα μίας εβδομάδα. Ίσως να έχεις και εσύ το ίδιο βαρύ χέρι με εμένα. Θέλει πολύ υπομονή πάντως αυτός ο τρόπος στροσίματος. θα σου πρότεινα ή ναβάλεις κάπου αλλού τα φυτά σου ή να κάνεις συνεχόμενες αλλαγές 50% μέχρι να πέσει η αμμωνία σου στο 3mg/l. Τότε δεν θα έχεις πρόβλημα με τα φυτά!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω γιατι λετε οτι θελει υπομονη
μετρημα θελει με συριγγα και τελος τον ιδιο τροπο εκανα και εγω και σε ενα μηνα ηταν ολα οπως ειχα διαβασει στου οδηγους |
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονή θέλει για τον χρόνο που απαιτείται! Από εκεί και πέρα το μέτρημα σίγουρα διευκολύνει πολύ την παρακαλοθούθηση και καθοδηγεί τα επόμενα βήματα!
|
|||
|
|||
![]()
Όντως έχεις... πολύ βαρύ χέρι.
Βάλε τα φυτά σου (όσα είναι σε καλή κατάσταση) σε έναν κουβά με αποχλωριωμένο νερό δικτύου με θερμοκρασία 25C και ξεκίνα να κάνεις συνεχόμενες αλλαγές νερού στο ενυδρείο σου. Μετά από κάθε αλλαγή νερού, να περιμένεις 30 λεπτά και να μετράς για αμμωνία. Επαναλαμβάνεις μέχρι να μετρήσεις 3ppm (3 mg/l) αμμωνίας και ξανατοποθετείς τα φυτά σου στο ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα μετα απο 3 αλλαγες με πανω απο 50% του νερου η αμμωνια επεσε.Σας ευχαριστω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 17-11-07 23:33 |
μετρησεις | stefapat | Ζωοτόκα | 4 | 02-01-07 17:29 |
GAPPYNA Γιοκ | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 14 | 26-05-05 23:25 |
Αυγα γιοκ | Entreri1221 | Malawi | 8 | 30-06-03 01:49 |
Διατηρηση ζωντανου Βιολ. φιλτρου | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:44 |