|
|
|||
|
|||
![]()
μεταλικη γωνια 90 μοιρων εχει το πρακτικερ
ειναι στα ραφια με τα φτηνα εργαλεια εχει σε διαφορετικα μεγεθη και φυσικα διαφορετικη τιμη δεν ξερω ομως αν ειναι για τζαμια η για ξυλουργους, την δουλεια που θες να κανεις ομως γινεται |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη ειναι η ξυλουργικη γωνια το θεμα ειναι οτι δεν εχει χοντρο παχος και ειναι απλα ενα κομματακι λαμαρινα κανα 2mm το καθετο κομματι οποτε δεν εξυπηρετει καλα σε αντιθεση με αυτη των τζαμαδων που εχει αρκετα χοντροτερο παχος!
|
|||
|
|||
![]()
εγω αυτη που εχω παρει ειναι ενας μεταλικος χαρακας ο οποιος ειναι σφηνωμενος καθετα (90μοιρες) σε ενα αρκετα παχυτερο μεταλικο κοματι παχους περιπου ενα εκατοστο μοιρασμενο μισο απο την μια μερια και μισο απο την αλλη
αν παλι δεν βγαλεις ακρη θα παω να ψαξω την δικια μου γωνια να την βγαλω φωτογραφια (η να στην φερω το Σαββατο, αν και ειναι μονο 20 εκατοστα) |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα τι λες μια χαρα φιλε μου!
δεν το εχω δοκιμασει αλλα πιστευω οτι ενα μεγαλο αλφαδι η ενα κομματι ισια σανιδα θα κανει καλυτερη δουλεια απο αυτο! αν δεν βρω κατι τοσο ικανοποιητικο οσο αυτο των τζαμαδων θα μεινω στη σανιδα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το έχουμε ξαναπεί: Είναι "βαρύ" ναρκωτικό το ενυδρείο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοστολογιο Τζαμιων Ενυδρειου. | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-02-10 00:22 |
Αντοχη τζαμιων | smoof | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-10 22:57 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |