|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ------------------------- στο βιβλιο το Ad Konings την εχει με την ονομασια που σου εδωσα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζορπιδης Θανασης : 26-11-07 στις 22:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια και για την επιλογη του ειδους και για τη γεννα.
Φοβαμαι οτι αν δεν ρουφηξεις τα μικρα για μεγαλωμα σε αλλο ενυδρειο στο μεγαλο δεν θα σου μεινουν με τους κατοικους που εχεις (και τις λιγες κρυψωνες). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως στο προσεχες μέλλον εχε με υπόψην σου για κανα μωράκι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τolis ειχες απολυτο δικιο,μολις πηγα σπιτι ηταν ειδη πολυ αργα αλλα πιστευω πως την δουλεια την εκανε ο πατερας και θα σου εξηγησω γιατι το λεω.πριν 5 μερες γεννησε και η μαμα δεν τα αφηνε απο τα ματια της μαλιστα καποια που πηγαιναν να φυγουν τα μαζευε με το στομα ο μπαμπας ομως ηταν ακομα ξαναμενος και πηγαινε κοντα της για να ερωτοτροπησει πραγμα που δεν επαιζε,ετσι ο μαγκας προχθες τα βουτηξε και ενω με εκανε να απορησω γιατι εδειχνε να τα προσεχει και αυτος οπως και η μανα τους,αυτος ή εκανε την δουλεια ή τα αφησε στο ελεος.Αυτο πιστευω εγω περισσοτερο πως ηταν η αιτια να χαθουν τα μωρα μου,εσεις τι λετε?
Παντως Χρηστο στο υποσχομαι στην επομενη γεννα απο αυτο το υπεροχο ειδος θα εχεις απο εμενα με μεγαλη μου χαρα και την επομενη φορα θα τα μαζεψω !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση φοβερό το ενυδρείο σου, στη θέση σου θα έβαζα άλλες τόσες πέτρες, θα έδειχνε φοβερό!!! Πολύ καλή η κατασκευή που έκανες και το έβαλες μέσα στον τοίχο, απίστευτο ντιζάιν, μπράβο!!!
|
|||
|
|||
![]()
θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει αν απο το βαρος που εχουν τα βραχια (οταν βεβαια μπουν και αλλα στο ενυδρειο μου)υπαρχει περιπτωση να μου κανει καμια ρωγμη.
------------------------- Δημητρη σε ευχαριστω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζορπιδης Θανασης : 24-12-07 στις 11:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε γενικές γραμμές, για να είναι κάποιος σίγουρος για αποφυγή ρωγμών καλό θα είναι να μην στηρίζονται οι πέτρες στα πλαϊνά τζάμια,απλώς να ακουμπούν και επίσης να μπεί φελιζόλ μπλε οικοδομικό στον πάτο του ενυδρείου (κάτω απο το υπόστρωμα) έτσι ώστε να "πατούν" οι πέτρες πάνω στο φελιζόλ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περα του οτι ειμαι εναντια στη χρηση του φελιζολ, δεν ειναι φρονιμο σε τοσο μεγαλα ενυδρεια να βαζεις 200-300 κιλα πετρες πανω σε φελιζολ. Επισης βαλε πολλες και μικρες πετρες γυρω απο τις μεγαλες πετρες, ειναι παραδεισος για τα νεογεννητα ψαρακια, ετσι εκανα εγω με αποτελεσμα να αυξηθουν θεαματικα τα ποσοστα των επιβιωσαντων ψαριων.
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα το ενυδρειο οπως ειναι τωρα ειναι δυσκολο να κανω τετοιου ειδους αλλαγες και επειδη τα βραχια που εχω βαλει ειναι πολυ βαρια και μονο για το βαρος φοβαμαι που δεν εχει αμεση επαφη με το γυαλι(πανω στην αμμο) αλλα δεν ξερω απο την πιεση που ασκει το βαρος μου κανει ρωγμη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
το ενυδρειο μου! | fotislab | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 09-09-07 21:35 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρειο μου. | Isidoros | Malawi | 48 | 05-02-05 20:51 |