|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βλεπω το συλλογο να οργανωνει αποστολη ειδικης ομαδας μεταφορας...Μην αγχεσαι...και σκεψου περισσοτερο τη μεση σου παρα τα οσκαρ!!Αν χρειαστεις βοηθεια προσωπικα δηλωνω παρων...
|
|
|||
|
|||
![]()
Tolis
Ok αρα καταλήγουμε στην ταυτοχρονη μεταφορα φιλτρου και ψαριων ..... και ο θεος βοηθος. Netblues Έχεις απόλυτο δίκιο και το εχω σκεφτει και αυτο. Απλά λόγω του οτι αφενος θα κανω καποια πολυ σεβαστα έξοδα και αφετερου οι προδιαγραφες του Eheim Pro3 που εχω ειναι για 1.850lt/h και ενυδρεια εως 700 λίτρα, έλεγα να την βγαλει για ενα μικρο χρονικο διαστημα με το υπαρχον (το οποιο ειναι εντος των προδιαγραφων του φιλτρου) και μετα εχω σκοπο ν' αγορασω και δευτερο ετσι κι αλλιως το οποιο θα ειναι ακριβως παλι Eheim Pro3 γιατι ειμαι πολυ ικανοποιημενος με τις επιδοσεις του. Όσον αφορα την ροή, την οξυγόνωση αλλα και την θερμανση του νεου εχω υπολογισει δυο κυκλοφορητες και δυο θερμαντηρες με τοποθετηση στο νεο και των υπαρχοντων στο παλαιο. andreas K Έπεσες διανα φιλε για το περι μεσης χαχαχαχα. Όντως εχω προβλημα με τη μεση μου απο το γυμναστηριο παλια αλλα με την διαδικασια αυτη δεν θα υπαρξει προβλημα. Πρεπει ομως να σκεφτω και τα Oscar γιατι ειναι καλα παιδια και ήδη αισθανομαι ασχημα για την ταλαιπωρια στην οποια θα τα υποβαλλω. Νασαι καλα για την συνεισφορα σου και θα χαρω να τα πουμε και απο κοντα στο Συλλογο καθως και καθε δυνατη βοηθεια ειδικοτερα δε οταν γνωριζουν το αντικειμενο οπως εσεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ανεξαρτητως τι λεει ο κατασκευαστης, το να υπερβαλουμε λιγο παραπανω στα φιλτρα δεν εβλαψε ποτε κανεναν. Αντι να βαζεις κυκλοφορητες, βαλε ενα δευτερο φιλτρο, και λυσε και το πρβλημα μεταφορας ευκολοτερα. Και με την ευκαιρια να σου πω οτι πρεπει επισης να φροντισεις και για την ψυξη εκτος απο την θερμανση, καθοτι στα πολλα λιτρα αυτα καλο ειναι να τα προβλεπουμε απο την αρχή. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλα έλεγα σε δευτερο χρονο να βαλω αλλο ενα φιλτρο συν μια συσκευη ατιστροφης οσμωσης. ------------------------- Ξεχασα να σου πω οτι ο κυκλοφορητης και ο θερμαντηρας πανε με το νεο ενυδρειο προσφορα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WILD_RIDER : 26-11-07 στις 18:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ε οχι και 400 ευρω.. Ενα 2078 εχει 265 ευρω online... Με το που θα μπει η ανοιξη ι η θερμοκρασια θα ανεβει. Και για τοσα λιτρα θα χρειαστεις οπωσδηποτε μεγαλα ανεμιστηρακια που να φυσανε το καπακι, αυτοματη αναπληρωση και ελεγκτη για ολα αυτά. Αλλη λυση ειναι chiller, αλλα ξεφευγεις σε κοστος, κυριως λειτουργιας...
|
|
|||
|
|||
![]()
Netblues
Εγω τοσο το αγορασα απο ενα καταστημα (μαζι με τα υλικα του) κατοπιν χοντρων διαπραγματευσεων. Στα e-shops τυπου reptillica δεν εχω και τοση εμπιστοσυνη γιατι ακουσα οτι εχει χασει κοσμος τα λεφτα του. Και απο εδω καποιος μου το ειχε πει αλλα δεν θυμαμαι ποιος. Σιγουρα ομως αν καποιος μου το προσφερε 265 ευρω με αντικαταβολη θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα. Όσο για τα ανεμιστηρακια εχω υποψη μου να κοψω το καπακι και να τα βαλω οταν ερθει η ωρα. Η αυτόματη ανπληρωση νερου σε συνδυασμο με την αντιστροφη οσμωση και ελεγκτη ειναι το ιδανικο σεναριο και ελπιζω καποτε κι εγω να το φτασω. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει σχετικη κατηγορια με τσεκαρισμενα online μαγαζια. Επειδη καποιο μαγαζι δεν , δεν σημαινει και τιποτε (εξαλλου καπου ειδα οτι ακομα και τι συγκεκριμενο καπως ανταποκριθηκε.
Αντικαταβολη.... Την λεξη πιστωτικη καρτα την ξερεις? Internet? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταφορα απο 100λιτρο σε 400λιτρο-test χημειας νερου | rockxk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-03-07 10:13 |
Ενυδρεια για χρυσοψαρα (απο μεταφορα) | Blanch | Χρυσόψαρα | 23 | 20-03-07 23:12 |
αλλο ενα θημα "ΙΚ" (guppies) | satking | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 04-04-05 21:22 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-02-04 14:17 |