|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κάποιος θέλει να διατηρήσει την προσέγγιση του βιότοπου τότε valisneria και μάλιστα αραιά αφού συναντάται μόνο σε ρηχά σχετικά σημεία κοντά σε όχθες. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός βιότοπου αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος με καμιά anubia ή java fern.
http://fish.mongabay.com/biotope_lake_malawi.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει δίκιο ο Andreas. Ψάχνοντας διαπίστωσα μάλιστα, ότι το πιο χαρακτηριστικό τοπίο της Malawi είναι χωρίς φυτά. Δες και αυτό το videaki. Εχει ενδιαφέρον.
http://whc.unesco.org/en/list/289/video |
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι πολύ ενδιαφέρων videaki
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από ενα βιβλίο είδα οτι για αφρικανικές κιχλίδες μπορουν να τοποθετηθούν τα παρακάτω :
vallisneria anubia Echinodorus x Barthii Microsorium Spec Vallisneria Spec Ceratophyllum Demersum |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το βιντεακι...
εγω στο malawi μου εχω vallisneria-anubia-egeria και ειναι μια χαρα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήξω και εγώ κατιτίς,
Η anubia σε τί μέγεθος? έχω μία στο κοινωνικό 100 λίτρων ενυδρείο εδώ και 4,5 χρόνια και επειδή στήνω το μεγάλο μου 450 λίτρα malawi σκέφτομαι να την τοποθετήσω μέσα, και για τα δικά μου δεδομένα είναι τεράστια δεν ξέρω για εσάς, όταν την αγόρασα ήταν 4-5 φύλλα. Θα υπάρχει πρόβλημα λόγω του μεγέθους της anubias στα ψάρια λίμνης malawi ? Πως μπορώ να την βγάλω απο το 100λιτρο και να την μεταφέρω στο 450λιτρο ενυδρείο χωρίς να την σακατέψω? Επίσης πίσω απο την anubia το φυτό με το μακρύ φύλλωμα που φτάνει στην επιφάνεια, ποιό είναι? (4η φωτό)
-= Μάκης =- -= Καλαμαριά =- -= Θεσσαλονίκη =- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maax : 09-01-08 στις 02:14 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλγη σε malawi | ducatisti | Malawi | 6 | 18-03-07 18:54 |
Η πρωτη μου προσπάθεια σε Malawi . | manoussos | Malawi | 22 | 13-12-06 16:53 |
pleco σε ενυδρειο με malawi cichlids? | prodigy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-09-06 17:44 |
tetramin σε malawi mbunas | pavloukos | Malawi | 2 | 26-05-04 13:44 |
Σε ενυδρείο με cichlids from Lake Malawi | Anonymous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 22-01-03 14:47 |