|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πμ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή η λύση του προβολέα είναι λίγο ακριβή για την ακρίβεια, δεν βρήκα προβολέα κάτω απο 60-65 ευρω στο μέγεθος που ήθελα.Μαζί με την λάμπα δηλ πανω απο 110 ευρω. Έψαξα για λάμπες φθορίου. Βρήκα λοιπον κάτι λάμπες κυκλικές, νομίζω τις λένε PL στα 36w με μήκος 40cm. Λέω να παρω δυο τέτοιες μια άσπρη και μια μπλε(δεν έχω αποφασισει ποσα Κελβιν).
![]() Φτάνουν τα βατ για το ενυδρείο μου? Οι λάμπες κοστίζουν 18 ευρώ η μια. Είναι καλή τιμη? Πόσα κελβιν να είναι η μπλέ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον εννοεις τις power compact ...
τετοιες ? : http://www.aquaristic.net/shop.php/s...pact%2036%20W/ Ειναι μεγαλο το υψος του ενυδρειου (70cm)...κατω χαμηλα δεν θα φθασει φως. Οι απλοι ΜΗ προβολεις κοστιζουν 30 ευρω ...λαμπες Metal Halide στα 150 βατ κοστιζουν 15-70 ευρω αναλογα την ποιοτητα/μαρκα.
|
||||
|
||||
![]()
Πού πουλάνε προβολέα 30 ευρώ?
Προτείνεις δηλ να μην τις παρω? Δεν ξερω αν ειναι η λάμπα του λινκ είναι έτσι παντως. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτες νομιζω οτι μπορουνε να μπουνε σε καμπανα,και οτι κανουν για φυτεμενα ενυδρεια.....!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτα τον πετσοπα μαρκα και τυπο για να ξερουμε ...
Λογικα power compact ειναι (σαν λαμπα φθοριου Τ5 διπλωμενη στη μεση). Στα 36 βατ , ειναι περιπου 40 εκατ μηκος. Ειπες του πετσοπα οτι εχεις ενυδρειο 70 ποντους υψος ? εκει ειναι το προβλημα. Για προβολεα κλπ κοιτα εδω : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14330
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Προσανατολισμός Αγοράς Θαλασσινού Ενυδρείου | marios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 21-07-07 20:35 |
Mετρήσεις θαλασσινού νερού | accnt | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 0 | 12-03-07 09:04 |
Μελέτη πρώτου θαλασσινού ενυδρείου 1200lt | cbr929 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 10-12-06 08:59 |