|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους εχθές βρέθηκε ο χρόνος και το ξεκίνησα
![]() ![]() Με την βοήθεια του φίλου μου ![]() ![]() Κατ αρχής στρώσαμε και κολλήσαμε το φελιζολ και μετά μπήκαν πέτρες το χώμα και τα φυτά ( τα φυτά θα μου πείτε ότι είναι πολλά για Malawi ![]() Τώρα ξεκινά η διαδικασία του στρωσίματος ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή
![]() το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το σχήμα των πετρών που είναι πολύ τετράγωνες....Αλλά γούστα είναι αυτά... Ααα! και την ανούμπια μην την φυτεύεις τόσο μέσα... Ο χοδνρός κορμός που έχει πρέπει να είναι έξω από την άμμο.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε, καλή αρχή φίλε bill.
Μια χαρά φαίνεται, Ελπίζω να έφτιαξες αρκετές κρυψώνες για τις αφρικάνες σου. Όσον για την ανούμπια, να την φυτέψεις όπως λέει ο Νεοκλής αλλά κάπου πιο "απόμερα" και κοντά σε κάνα σύμπλεγμα απο πέτρες γιατί ίσως να σου την κάνουν βόλτα οι αφρικάνες όταν θα μπουν. Τουλάχιστον, εγώ αυτό θα έκανα. Συνέχισε με το στρώσιμο και υπομονή. |
|
||||
|
||||
![]()
H anoympia ήδη έχει μεταφερθεί σε σύμπλεγμα πετρών ,
σήμερα 4η μέρα στρωσίματος ( το στρώσιμο γίνετε με αμόνια + api stres zyme+μπολι) και η ανουμπιες έχουν πιάσει ένα μαύρο χνούδι η δε βαλισνεριες αρχίζουν και κιτρινίζουν ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eρωτησουλες , αποριες | Steve | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 27-07-07 20:05 |