|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το κυριοτερο οπως ειπε ο Δημητρης ειναι οτι θα βρεις αλλους χομπιστες. Κανενα φορουμ και καμμια ιστοσελιδα δεν αντικαθιστα μια ζωντανη συζητηση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψηνομαι να συνδυασω καποιες δουλειες που εχω στον Κορυδαλλο και να περασω σημερα (κατα 80%) κατα τις 18:00.
Ελπιζω να τα πουμε αν τα καταφερω και ερθω. |
|
|||
|
|||
![]()
Τότε, θα σε δούμε εκεί!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γμτ προεκυψε προβλημα και δεν θα τα καταφερω για σημερα.
sorry παιδια, καλα να περασετε και θα τα πουμε σιγουρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα θα κανω μια προσπαθεια να ερθω γιατι εχω και αρρωστο οσκαρακι αλλα δεν εγγυωμαι μην εκτεθω παλι χαχαχαχχα
------------------------- Όπως ειδατε τηρησα την υποσχεση μου και χαρηκα πολυ γνωριστηκαμε. Το περιβαλλον ηταν ωραιο και ολα τα παιδια ηταν μια χαρα. Δεν αναφερω καποιον συγκεκριμενα γιατι φοβαμαι μηπως ξεχασω καποιον. Ήπια και το ποτακι μου μιλησαμε και για την τρελλα μας.....κι επομενως περασα πολυ καλα. Δυστυχως ομως εφυγα νωρις γιατι αυριο εχω βαρδια αλλα το επομενο Σαββατο θα ειμαι ανετα κι επομενως ....... οτι προτεινετε θα ειμαι μεσα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WILD_RIDER : 01-12-07 στις 21:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρη άλγη σε μερικά απο τα φυτά μου.. πως να την αφαιρέσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 28-09-07 23:18 |
Ενα πακετάκι ερωτήσεων απο εναν τελείως άσχετο αλλά με πολύ μεράκι να μάθει τα πάντα. | oranda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 10-06-07 11:56 |
Ποιο απο τα 2 να διαλέξω? 2224 professionell ή 2213 classic | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-07-05 15:16 |
Ποιο απο τα δυο βιβλια να διαλεξω ?? | scissorhands | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 08-03-05 08:18 |
Να και κατι που δεν βλεπεις καθε μερα. | Gorgi | Malawi | 5 | 27-11-04 21:23 |