|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα φίλε μου να αποφεύγεις να απαντάς άν δέν είσαι σίγουρος γιατί ο Γιάννης,κι ο κάθε Γιάννης, σαν αρχάριος άν δέν ήξερε θα ακολουθούσε την λανθασμένη συμβουλή που του έδωσες και μετά θα έτρεχε ο άνθρωπος....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι όντως ετσι ειναι!Το θεμα βεβαια που ''σωνει'' εμενα στο να εχω την κριση να ''αποφευγω'' μη ''εγκυρες'' απαντησεις τετοιου τύπου είναι οτι ειμαι επι πτυχιο φοιτητης στο Τμημα Επιστημη Υλικων στο ΑΕΙ Πατρας και εχω πανα κατω μια εξειδικευση σε υλικα(συμπεριλαμβανωμενων των υαλων)! Λοιπον ακουστε ομως τι εγινε!Τωρα οπως βγαζω την σιλικονη (σιγα σιγα αλλα σχολαστικα),διαπιστώνω οτι το τζαμι στο σημειο που εβλεπα τις φυσαλιδες εχει καποια πολυ μικρα ''καρουμπαλακια'' προς τα μεσα!Αρα αυτές οι φυσαλιδες που εβλεπα στην ουσια μαλλον ηταν αυτες οι μικροατελειες και ισως να μην χρειαζοταν να τα ξεκολλησω!Αρα όπως πολλοι εχουν πει σε αυτο το Forum σε αλλες συζητησεις: καλλιο γαιδουροδενε,παρα γαιδουρογυρευε!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
το μόνο όμως που είπα, ήταν.. "what if?" η μήπως δεν? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βαγγέλης (Dearangelo) : 22-11-07 στις 17:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Εν μέρη έχεις δίκιο, αλλά δεν χρειάζεται να παίρνουμε και τα πάντα της μετρητής. |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουροι περι του αντιθετου ειμαστε...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ!να'σαι καλά!Οχι και κατηγορηματικα ΟΧΙ δεν προκειται να κολλησει ποτε πανω σε σιλικονη! αν κοιταξεις πισω απο την σιλικονη που είναι για τζαμια θα διαπιστωσεις και μονο σου οτι λεει καθαρα''οι αρμοι εφαρμογης πρεπει να ειναι καθαροι και στεγνοι''. Θα στο διατυπωσω καπως αλλιως απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου σε υλικα μεσω της σχολης!Το τζαμι που βλεπεις μπροστα σου μπορει να φαινεται στιλπνο και καθαρο αλλα πίστεψέ με ,αν το ιδιο το τζαμι το δεις σε ενα απλο οπτικο μικροσκοπιο θα δεις οτι δεν ειναι καθολου στιλπνο και λειο αλλα εχει λακουβιτσες που δεν φαινονται με γυμνο ματι!Εκει ειναι που μπαινει η σιλικονη οταν κολλαμε και γινεται η συγκρατηση των 2 τζαμιων μεταξύ τους!Αν δεν υπηρχαν αυτες οι ονομαζομενες ''ατελειες'' δεν θα μπορουσαμε να τα κολλησουμε τα τζαμια! Και μιας και μιλαμε για υαλο να σου πω οτι μικροκοσμικα μιλαμε για υλικο με μια απο τις χειροτερες διεθετησεις μοριων! Φιλικα παντα μιλώντας δεν το πεζω Επιστημονας'' απλα μεταδιδω αυτα που εχω μαθει 6 χρονια στην σχολη μου! |
|
|||
|
|||
![]()
αν δουλέψεις για τρεις μέρες θα έχεις καθαρίσει αλλα και σημαδέψει ταυτόχρονα τα τζάμια σου..
άξιζε? δική σου η επιλογή.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιστεψε με δεν τα εχω σημαδεψει καθολου!!Καθολου ομως !! Οσο για το αν αξιζε!Ναι αξιζει!Οχι 3 μερες αλλα ακομα και 13 και 23 αν χρειαστει! Εχω χρονια μουρλια με τα ψαρια και δεν προκειται να τα παρατησω ετσι απλα!!Στο τελος που θα το εχω ετοιμο θα δεις και τις φωτο!Και να σου πω και την αληθει αμου αρεσει και η ολη συζητηση γιατι μου δινει κινητρα να μην κουραστω καθολου στην ολη διαδικασια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το λανθασμένο πόστ που έκανες και η παρατήρηση περί αυτού ήταν προς παραδειγματισμό.Ήταν αδικαιολόγητο εκ μέρους σου για τον εξής λόγο ότι σε πολλά πόστ αναφέρεται πως <<άν δέν είσαι σίγουρος δέν απαντάς>> Τσέκαρε λίγο αυτά τα 2 πόστ και θα καταλάβεις γιατί μιλάω....Αυτοί που τα γράψανε δέ το κάνανε για πλάκα ούτε για να χασομερίσουν.... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177 http://www.aquatek.gr/vb/showthread....DC%F1%E9%F9%ED Ο τρόπος λοιπόν που σου έκανα την παρατήρηση ήταν με απόλυτη ευγένεια προς δικιά σου συμμόρφωση και όχι για διαπληκτισμό. Εφόσον δε ξέρεις άσε κάποιον άλλο να απαντήσει,2000+ χρήστες υπάρχουν στο GAB,κάποιοι θα ξέρουν να δώσουν μια σίγουρη και αξιόπιστη συμβουλή όπως και κάνανε. Εφόσον κάποιος δεν ξέρει δεν απαντά έτσι απλά για να ποστάρει, παίρνει στο λαιμό του τον ενδιαφερόμενο που το διαβάζει,Και δέν είναι όλοι φοιτητές της επιστήμης των υλικών όπως ο Γιάννης για να ξέρουν τις ιδιότητες της σιλικόνης. Τέλος δέν είχα καμμία πρόθεση εναντίον σου,όπως βλέπεις σου απάντησα και στο προηγούμενο πόστ με φιλικότητα και σύνεση,συμβουλή σου έδωσα δέ σε κακοχαρακτήρησα.... Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια τα τζαμια τα εκανα λαμπικο!Λεω να ξεκινησω να κολλαω παλι ταινιες για να κολλησω τα τζαμια!Τι πρεπει να προσεξω για να αποφυγω το ''φανομενο φυσσαλιδες''?Δεν εχω καμια ορεξη να ξαναξεκολλαω σιλικονες!Με πονεσαν τα χερια μου!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να απλώσεις ομοιόμορφα τη σιλικόνη,πίεσε μετά αρκετά να την ξεράσουν τα τζάμια,μή τη λυπάσαι,όσα σωληνάρια σου πάρει!Αφού το κάνεις αυτό να προσέξεις για κανά 3ωρο να μήν κουνηθεί κανά τζάμι ούτε χιλιοστό.Τη σιλικόνη της Bison δεν την εχω χρησιμοποιήσει,στεγνώνει γρήγορα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες για DIY ενυδρειο.. | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 20-07-07 23:12 |
DIY- Ενυδρειο 40λιτ | andrew_dh | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 35 | 27-03-07 00:04 |
DIY εσωτερικό φίλτρο στο νεο ενυδρειο | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 16-01-07 22:37 |
DIY ενυδρειο | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-01-07 13:39 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |