|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου άρεσε πάρα πολύ (ιδιαίτερα η πλάτη) ,αλλά δεν ξερω απο αυτά τα είδη των ψαριών οπότε η αποψη μου είναι καθαρά προσωπικη.Πάντως μπράβο δείχνει άνθρωπο με μεράκι.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εμένα μου άρεσε η πλάτη πολύ.
όμορφη για μένα προσωπικά η προσπάθεια σου.άντε υπομονή τώρα να βγάλεις ζευγάρι και να γεμίσεις δικά σου μωρά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο ενυδρειο. Μπραβο. Το background δε τελειο. Στο στυλ που θελω να διαμορφώσω ολο το ενυδρειο που δυστηχως δεν εχω το χρονο να συνεχισω μεχρι τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο το πισω μερος με τις πετρες.Τελεια κρυψωνα για τα ψαρακια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια.η αληθεια ειναι οτι χωρις την βοηθεια του φορουμ δεν θα τα καταφερνα.
το αρχικο μου πλανo ηταν με αλλο background αυτο τις juwel το οποιο ειχα ειδη παρει παροτι οι περισσοτεροι με ειχαν αποτρεψει να μην το βαλω λογο του περιορισμενου βαθους.ξαφνικα ομως και τυχαια ειδα σε μια βιτρινα το συγκεκριμενο και χωρις σκεψη το πηρα μιας και με ενθουσιασε.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ειναι απο μαλακο υλικο οπως τις juwel αλλα σαν ξυλο η πολυεστερικο.μηπως γνωριζει καποιος ποιας εταιριας ειναι? οπως και να εχει το ενυδρειο μου πιστευω οτι δεν ειναι το απολυτο βιοτοπικο τις λιμνης.απλα προσπαθησα να κανω κατι που να πλησιαζει και να ειναι οσο το δυνατον ξεχωριστο.απλα η αποφαση που πηρα ειναι οτι πλεον το background θα μπει σε ολα μου τα ενυδρεια.καλο χρυσο το χαρτονι αλλα και καμια σχεση. Παράθεση:
ο λογος που δεν το χωρισα ειναι οτι δεν ηθελα να περιορισω και αλλο την περιοχη των κελυφων μιας και ο χορος ειναι ειδη αρκετα περιορισμενος. βεβαια αν πιστευετε οτι ειναι καλο να γινει γιατι οχι να το δοκιμασω ![]() ![]() και παλι ενα ευχαριστω σε οσους με βοηθησαν. |
|
||||
|
||||
![]()
To ιδανικείανιγύρω στους 10 πόντους αλλά και 6-7 είναι καλό. Δε φαίνεται από τις φωτος ότι είναι τόσο!
Όσο για τις πέτρες μπορείς να το δείς, για να μην είναι τόσο μονότονο το τοπίο με τα σαλιγκάρια. Δοκίμασε και πράξε ανάλογα! Πόσο το αγόρασες το background; |
|
||||
|
||||
![]()
το background βγηκε στα 30Ε.απλα προσπαθω να ανακαληψω ποιας εταιριας ειναι
![]() ![]() θα δοκιμασω να βαλω και καποιες πετρες λιγο στην μεση και ποιο πισω να δουμε τι γινετε ![]() ------------------------- η θυληκια ειναι μονιμως πανω απο ενα κοχυλι.ουτε κουνιεται........ο αρσενικος ειναι ολο βολτουλες και ο ενας πιτσιρικας εχει αρχησει το σκαψιμο ![]() και ειναι δεν ειναι με το ζορι 1, με 1,5εκατοστο. ![]() ![]() ![]() ψαχνω να δω και τα αλλα 3 μικροτερα αλλα απο την ημερα που τα εβαλα δεν εχω καταφερει να τα δω ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη octania246 : 22-11-07 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |
tanganyika vs mallawi i think both | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:09 |