|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την βοήθεια και πάλι παιδιά,
να κανω αλλη ερωτησούλα: Οταν λέμε κλάδεμα εννοούμε το κλασικό που γίνεται σε όλα τα φυτά? ή βγάζουμε τις φύτρες που δημιουργούντε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν απαγορευει κανεις να πειτε το μαγαζι ισα ισα πρεπει να ακουστει και δεν ξερω αμα πρεπει να γινει και καποια κινηση μιλαμε για τρομερη αισχροκερδια... φιλε μου τα 70€ που εδωσες εγω τα θεωρω κλοπη 100% οχι απλα ακριβα! γυρω στα 7€max εχει το καθενα στο 99,9% των ενυδρειομαγαζων...
|
||||
|
||||
![]()
Sorry παίδες που ξαναεπεμβαίνω αλλά για τις τιμές των φυτών όντως τα πράγματα είναι λίγο περίεργα εδώ .Πριν από μια βδομάδα ήμουν για 10 μέρες Γερμανία εκεί με 70 Ε. αγοράζεις τό λιγότερο 25 φυτά ματσάκι και 20φυτά σε γλαστράκι ότι νάναι.και τα επώνυμα τουλάχιστων στα 2/3 της τιμής Ελλάδος.Όσο για εξωπλισμο και ψάρια να σου φύγει το κεφάλι (και από ποιότητα super).
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ στη περιοχή μας 5 ¤ τα έχει όλα τα φυτά ο άλλος.
![]() Πήρα ανούμπια 5 ¤. Μια χαρά. Σε γδύσανε τελείως. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ το καταλαβα
![]() Προσπαθώ να βρώ στο ΜΑΓΑΖΙΑ καποια στην περιοχή μου αλλα δεν βγαζω άκρη. Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει PM... Ευχαριστώ πολυ... (Μένω Ν.Κόσμο) |
|
||||
|
||||
![]()
Το νο 3 πρέπει να είναι hygrophilla corymbosa και το νο 4 σίγουρα είναι micranthemum umbrosum. Ειδικά για το τελευταίο ο φωτισμός είναι σημαντικός παράγοντας. Καλώς ήρθες φιλαράκο. Έχεις ακόμα να πετάξεις χρήμα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το τελευταίο είναι όντως micranthemum umbrosum αλλα το δεύτερο δεν ειναι hygrophila corymbosa σίγουρα(έψασα φώτο στο νετ και δεν εχει καμία σχεση οπτικά.
Το πρώτο είναι anubia? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Ξέρεις....πράσινη ταμπέλα, κίτρινα γράμματα).......Μην λέμε και ονόματα... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου τα 70€ που εδωσες εγω τα θεωρω κλοπη 100% οχι απλα ακριβα! γυρω στα 5--7€max εχει το καθενα KLEFTES
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το 1 κιλο λευκο χαλικι ειναι κατα 99% ασβεστολιθικό, οπως και οι λευκες πετρες.
Αυτο θα σε περιορισει αρκετα στο ειδος των ψαριων που θα βαλεις. Επισης τα περισοτερα φυτα προερχονται απο mαλακά και οξινα νερά. Επισης, εφοσον θες φυτα, χρειαζεσαι και το σχετικο υποστρωμα ΚΑΤΩ απο το γηινο χαλικι που πηρες. Το θεμα φωτισμος θελει οπωσδηποτε μελετη, και αυξηση. Εισαι στα 36watt/100 λιτρα πρεπει να ανεβεις σιγα σιγα τουλαχιστον στα 50, το umbrosum δεν θα τα καταφερει, και θα χρειαστεις και Co2. Ακουγεται βουνο, αλλα δεν ειναι Οσο για τις τιμες... shop around. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 11-12-07 στις 18:26 |
|
||||
|
||||
![]()
sir σε ενυδρειακο φορουμ να μην μπορουμε να γραψουμε ****** νερα αμαρτια δεν ειναι?ε ποσοι θα την πουν την παλιοκουβαντα ποια
![]() ![]() sorry για το offtopic
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπλε / Πράσινο σκουλίκι ? | jcalvs | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 0 | 28-10-07 20:21 |
ick: πράσινο μαλαχίτη/+μπλε μεθυλενίου? | apten | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 29-09-06 01:54 |
Ενυδρείο που φιλοξενούσε "ασθενη", με τι να το πλύ | Maverick | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 21-01-05 12:01 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |