|
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδια ευχαριστω.θα το δοκιμασω και αν αντιμετωπίσω και αλλο προβλημα....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αναλογίες στα πόσα λίτρα νερού?
Κάπου είναι γραμμένο στο forum για επιβεβαίωσέ το.
|
||||
|
||||
![]()
ειναι σωστες φιλε μου οι αναλογιες.Σε 2λιτρο μπουκαλι(γεματο μεχρι τον λαιμο) τρια φλιτζανια ζαχαρη 1/3 κουταλακι του γλυκου μαγια.Η συνταγη ειναι απο ενα υπομνημα του tolis νομιζω που δεν μπορω να το βρω τωρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ! Απλά και εγώ δεν το θυμόμουνα ακριβώς
![]() Το λίγο νεράκι πάντος που φεύγει από το μπουκάλι (υδρατμοί είναι βασικά) δεν νομίζω να σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι υδρατμοι το νερο απο τη συκευη του ορου βγαινει.θα δοκιμασω πρωτα και με την βαλβιδα κ βλεπουμε.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Από την συσκευή του ορού πως βγαίνει?
Δεν υπάρχει το νερό μεσα στην συσκευή του ορού !! Από κάπου έρχετε, έχεις διαπιστώσει απο που?
|
||||
|
||||
![]()
η συσκευη ορου εχει νερο μεσα και αυτο οπως και στην κανονικη της χρηση σταζει.βεβαια οταν το αφηνω για αρκετη ωρα το αεριο απο την μπουκαλα σπρώχνει το νερο μεσα στην συσκευη αλλα αν κουνηθει το μπουκαλι ξαναξερναει νερο στο σωληνακι γιαυτο θα δοκιμάσω την βαλβιδα οπως ειπαν τα παιδια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|