|
|
||||
|
||||
![]()
αυτος που το εισαγει ειπε οτι ειναι οτι πρεπει...
εχεις κατι να μου προτεινεις για να καθαριζει το ενυδρειο...??? σε ευχαριστω!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχουν διαφορων ειδων ξυστρες για τα τζαμια.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() απλα επιδη το ενυδρειο ειναι στημενο στο σαλονι και επιδη δεν θελω να στρεσαρω καθε τοσο τις κιχλιδες μου, ειπα μηπος υπαρχει κατι ποθ να βοηθαει... αλλα μαλλον μπα.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! οπως βλεπετε δεν το βαζω κατω...
![]() ![]() ![]() βρηκα τον Synodontis njassae!!! τον εχει κανεις??? κυκλοφορει ευκολα στο εμπορειο??? απο οτι ειδα κανει για κιχλιδοενυδρειο... ![]() ![]() πειτε μου αν ξερετε κατι.... σας ευχαριστω!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
planetcatfish.com=>search...
Βαλε τα κριτηρια που θελεις.Παντως καθαριοτητα μη περιμενεις να δεις!!Πολλα apple snails ισως κανανε καλυτερη δουλεια.Δες στις παρουσιασεις το ποστ του mikenuke
|
||||
|
||||
![]()
επειση το χει ψαξει πολυς κοσμος σου λεω αστο με τα γατοψαρα μην το ψαχνεις αλλο
![]() αν βρεις zebra snail θα τσακισουν την αλγη πολυ ποιο ευκολα απο τα apple σναιλ και δεν εχουν προβλημα με τις κιχλιδες να τους τσιμπανε τα κερατακια!εγω ειχα 5-6 τετοια και δεν αφηναν αλγη σε χλωρο κλαρι τα apple snail ειναι πολυ τεμπελικα μπροστα τους και τρεχουν να πιασουν τιποτα τροφες που απομενουν.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλησπερα!! παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας... ![]() ![]() μαλλον θα βαλω apple snais η zebra snail... ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξερει κανεις τι μπορει να εχουν τα φυτα μου? | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 03-11-07 10:18 |
ξερει κανεις κατι? | alan boy | Χρυσόψαρα | 19 | 13-06-07 09:53 |
ALTUM. ξερει κανεις; | captaintakis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-02-05 16:40 |
Ξερει κανεις... | targas21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-05 06:52 |
Ξερει κανεις που μπορω να βρω το Dr.Axelrod's Atlas of... | Panagiotis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 9 | 02-02-05 20:17 |