|
|
|||
|
|||
![]()
Οι γυναικες-συζυγοι μετρουν αριθμο ενυδρειων...οχι λιτρα...Οποτε,ενα...και 3μετρο!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα μετα απο πολλα ''κολπα'' επεισα το ετερον να παμε στο μεγαλο
![]() ![]() ![]() ![]() αν και κατεληξα στο rio 180 στην αναζητηση μου βρηκα και αυτα τα 2. http://www.seapets.co.uk/product-det...er/660084.html http://www.seapets.co.uk/product-det...gory/1249.html γνωριζει καποιος κατι για τα συγκεκριμενα ενυδρεια κυριως για το fluval κατα ποσο ειναι καλα και αν υπαρχουν γενικα στην ελλαδα μιας και δεν τα εχω ξανακουσει? |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα πόστ στην κατηγορία των καταστημάτων θα σε ενημερώσει (θα σου απαντήσουν όποια καταστήματα τα φέρνουν).
Πάντως προσωπικά παρόλα τα προβλήματα που ακούγονται για τα juwel δεν τα αλλάζω!!
|
|||
|
|||
![]()
Εκτος κι αν μας ''αλλαξουν'' αυτα....(τα φωτα) βλ.περιπτωση red rubin.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πόσο συχνά ακούγονται κάποια προβλήματα έχει να κάνει και με το πόσο κυκλοφορεί μια μάρκα!
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Κατα μια αποψη ναι...Μηδενικη κυκλοφορια=μηδενικα προβληματα... Απο την αλλη...δεν ακουσαμε προβληματα...για jagger π.χ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτησεις για Ωσμωση... | Γιώργος06 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-08-07 14:41 |
Ερωτησεις για φυτεμενο | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-05-07 16:55 |
Αρχαριος-Ερωτησεις για φυτα | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 02-04-07 11:25 |
Ερωτησεις γενικα για haps. | Entreri1221 | Malawi | 11 | 10-07-03 02:09 |