|
|||
|
|||
![]()
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσόρισες!
Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες για το πως το πέτυχες και ανέβασε πιο πολλές φωτογραφίες να δούμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου!!! Δεν το έχω ξαναδεί!!! Αν μπορείς δώσε μας παραπάνω πληροφορίες!
|
||||
|
||||
![]()
τα συνχαρητηρια μου και να σου ζησουν. εβλεπα τισ προαλλεσ ενα ντοκυματερ και ηταν πολλυ φοβερα. αν και δεν εχω ασχοληθει καθολου με το ειδος μου φαινονται πολυ ελκυστικα.αληθεια τι τρωνε σε αυτη την ηλικια?
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Η ΓΕΝΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΑΣΑ 4 RED BELLY ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΡΙΤΗ PH 7-7,5 KH4 GH 7-8 NO3 max |
|
||||
|
||||
![]()
Δειξε μερικες φωτο απο τους γονεις, πες μας τι μεγεθος εχουν και σε ποσαλιτρα το καταφερες, εστω και κατα λαθος. και γραφε με μικρα γραμματα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Και οταν λες ΝΟ3 max τι εννοεις?Και αν δεν κανω λαθος εισαι και απο τους πρωτους στην Ελλαδα που το πετυχαινεις.Αν και καταλαθος,ενα μεγαλο μπραβο σου αξιζει!Δωσε κιαλλες φωτο και περισσοτερες λεπτομερειες!!
|
|||
|
|||
![]()
200lt θερμοκρασια 25-26 c
το NO3 σε μετρησεις που εκανα ηταν στα υψη αν και κανω αλλαγες καθε εβδομαδα 40lt απο ΑΟ.Τα φυτα δυστηχως ειναι ελαχιστα γιατι δεν μενει τιποτα ορθιο μεσα στο ενυδρειο οταν ζευγαρωνουν. περισοτερες φωτο την Δευτερα. Ενδιαφερεται κανεις μηπως για μικρα ? Οι γονεις ειναι 18cm περιπου και τα μικρα απο 2 εως 4 cm |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο εβγαλες πυραγχας μπραβο σου
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κατι τα cardinals γιατι βοσκουνε δεν θα τα φανε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ αυτό είδα.. μήπως τα ταίζεις cardinals ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω.Τρωνε μονο γαριδες αλλα δεν μενουν ποτε νηστικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
θες να πεις οτι τα cardinals δεν τρωνε? δεν εχουν φαει ουτε ενα για δοκιμη? απιστευτο!
|
|
||||
|
||||
![]()
τα τερατακια σ απο τα πηρες, απο pet shop στην καβαλα η απο αλλο μερος? τι μεγεθος ηταν περιπου?
|
||||
|
||||
![]()
Για την ώρα είναι πολύ μικρά, ασχημάτιστα...
Τάισε σε τα λίγο ακόμα να πάρουν τα πάνω τους και σίγουρα θα βρεθούν πολλοί αγοραστές. ![]() Εύγε! |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μερικες νεες φωτο, να δουμε την αναπτυξη τους.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Φωτο απο την πρωτη γεννα δεν γινεται γιατι τα εδωσα.
Απο την τριτη γεννα μολις μεγαλωσουν θα στειλω. Τα cardinals δεν τα πειραξαν καθολου ,μονο οταν εκανα το λαθος και τα εβαλα με τα μικρα piranha που ειχαν ιδιο μεγεθος με τα cardinals φαγωθηκαν αμεσως. Τα ψαρια τα αγορασα απο καταστημα της Καβαλας ,ηταν μεγαλα και ζευγαρωσαν μετα 2 μηνες περιπου. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Γεννα Στην Λιμνη Με Τα Koi | ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-03-2015 01:01 |
Νεο πιρανχα | TaitO | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 30 | 26-11-2007 22:56 |
πιρανχα | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-11-2006 12:56 |
βοηθεια με γεννα | afrodite | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 24-10-2006 12:32 |
γεννα yellow lab...μεχρι ποτε? | tsdimitrios | Malawi | 8 | 13-10-2006 07:20 |