|
||||
|
||||
neo.occelatus και neo.caudopunctatus
Λοιπόν αύριο παραλαμβάνουμε μαζί με ένα φίλο απο μία τετράδα.
http://www.destin-tanganyika.com/Gal...opunctatus.htm http://www.destin-tanganyika.com/Gal...-ocellatus.htm Μήπως υπάρχει κανείς με προηγούμενη εμπειρία να μας πεί κάτι που δεν ξέρουμε? |
|
||||
|
||||
Aπαίσια ψαράκια Χρήστο.
Συγνώμη που θα στο πω αλλά κάνατε πάρα πολύ κακή επίλογή........
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
ooops! Γιατί το λες αυτό? Σε ρωτάω γιατί ετοιμάζω και εγω να μπω σε "κιχλιδότοπο" και σκεφτόμουν αυτά τα ψάρια... Εχεις κάποια επιχειρήματα που τα χαρακτηρίζεις "απαίσια" ή είναι καθαρά θέμα "δεν μας αρέσει η φάτσα" τους?
|
|
||||
|
||||
Όχι φίλε μου.
Πλάκα κάνω στο φίλο μου τον Ζ_Χ. Εγώ είμαι ο φίλος του που μαζί τα παραλαμβάνουμε.... Είναι πάρα πολύ ωραία ψαράκια.Η συμπεριφορά του occelatus ειδικά(που είναι και τα δικά μου) φοβερή. Δες το link και τα video στο τέλος της σελίδας... http://www.cichlid-forum.com/articles/l_ocellatus.php
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
Είπα και εγώ... Και έχω μαζέψει και ωραίες πορφύρες από το καλοκαίρι για να διακοσμήσω το ενυδρείο....
|
|
||||
|
||||
μόλις πήρα δύο αρσ και δύο θηλ,αρχισε το ξύλο και προβλέπω νωρίς να ξεχωρίσει το κυρίαρχο ζευγάρι. Senior george ετοιμάσου γρήγορα. |
|
||||
|
||||
εδώ είμαι και τα θαυμάζω
καλά πανέμορφα κουκλιά συγχαρητήρια και εύχομαι όλα να πάνε καλά και να απογόνους πολλούς πολλούς πολλούς |
|
||||
|
||||
Πολυ ωραια, φαινονται.Καλη επιτυχια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Λοιπόν να σας ενημερώσω για την εξέλιξη του neolamprologus caudopunctatus που φιλοξενώ εδώ και λίγες μέρες στο ενυδρείο μου(120 λίτρα).
Τα έβαλα προχτές το βράδυ και ξεκίνησαν αμέσως να πλακώνονται στο ξύλο όλα μαζι χωρίς διακρίσεις(να φανταστείτε οτι στην σακούλα είχαν πιάσει της δύο ακρες ) Πτερύγια σηκωμένα,φουσκωμενα προγούλια πιάσιμο στόμα με στόμα,πανικός που αναγκάστηκα να σβήσω το φως μην έχουμε χειρότερα. Την επόμενη μέρα δια μαγείς στο ενυδρείο υπήρχε ησυχία και βλέπω με εκπληξη ότι το ενυδρείο εχει χωριστεί στη μέση απο δύο ζευγάρια. Ζευγάρια εχουν ορίσει σαν σύνορα την βαλισνέρεια και το ωραίο ειναι οτι συνενοούνται αψογα μεταξύ τους χωρις φασαρίες. Βέβαια δεν ξεπερνα κανένας τα συνορα του αλλου γιατι η φάπα παραμονεύει(μόλις πάει να συμβεί επιτίθονται πλέον τα ζευγάρια μαζί). Στο φυσικο τους περιβάλλον αναπαράγονται σκάβοντας κάτω απο πέτρα η φτιάχνοντας κάποιο τούννελ,στο ενυδρείο έχει παρατηρηθεί οτι πάνε και σε κοχύλια χωρίς να θεωρούνται ψάρια των κοχυλιών,οπως τα multi. Ετσι νωρίς νωρίς οι θηλυκές άρχισαν να χορεύουν μπροστα στα αρσενικά και προσπαθούν να τα παρασύρουν στα κοχύλια,απιστευτο και όλα αυτα σε 36 ώρες. Οπως πάνε τα πράγματα θα κρατήσω ένα ζευγάρι γιατί βλέπω οτι τα λίτρα ειναι οριακά,επίσης ξεχωρίζουν τα αρσ απο τα θυλ Το αρσενικο έχει στο πίσω πτερύγιο περιμετρικά μία λεπτη γραμμή κάτι που απουσιάζει απο τα θηλυκά. |
|
||||
|
||||
πραγματικά πολύ όμορφη περιγραφή τις κατάστασης μέσα στο ενυδρείο σου.
Μπράβο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
neo enydreio..... | ntalikaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 30-09-07 18:42 |
NEO ENΥΔΡΕΙΟ ΤΗΣ RENA | eve_gr2000 | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-08-07 21:04 |
neo enydreio me cihlids | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 28-08-06 22:49 |
Neo Tanganyika Tank 600lt | inser | Tanganyika | 1 | 06-06-06 21:06 |
NEO ΕΙΔΟΣ: Xenotilapia sp. «Red Princess» | jpatou | Tanganyika | 4 | 23-02-05 00:03 |