|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To σεμινάριο, όπως είναι λογικό, διοργανώνεται εδώ και καιρό. Η πρόταση για υποστήριξη του Π.Σ.Φ.Ε. στο Διοικητικό Συμβούλιο, δεν πραγματοποιήθηκε έγκαιρα, εφόσον όπως διαβάζω, μιλάμε για το περασμένο Σάββατο και ούτε επίσημα εφόσον έγινε σε ένα μέλος του Δ.Σ. Ως γραμματέας του Δ.Σ. διάβασα την ανακοίνωση του σεμιναρίου σε φόρουμ, μόλις χτες. Δεν είχα καμία ενημέρωση νωρίτερα και από κανέναν. Εν ολίγοις, μέχρι χτες, είχα πλήρη άγνοια.
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Τόλη. Η κουβέντα αυτή δεν αφορά το GAB.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απο εκει και περα....ο ΠΣΦΕ ειναι ενας συλλογος χομπιστων! Δεν ειναι ουτε δημοσιο, ουτε υπουργειο να απαιτει επισημες ενημερωσεις, πρωτοκολο και χρονικα περιθωρια! Αν δεν μιλαει το Δ.Σ. μεταξυ του παρα μονο οταν γινεται συμβουλιο ειναι ενα σοβαρο προβλημα αλλα οχι των διοργανωτων!
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομίζω ότι χρειάζεται τόση τυπολατρεία, ούτε φυσικά εννόησα κάτι τέτοιο. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως ένα απλό e-mail στον ΠΣΦΕ θα έκανε τα πράγματα ευκολότερα, έστω και όταν οριστικοποιήθηκαν τα πράγματα που όντως δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω.
|
||||
|
||||
![]()
εγω εξακολουθω να επιμενω οτι δεν υπαρχει θεμα.
καλως η κακως εγινε προφανως λαθος συνενοηση η λαθος ενημερωση,η τελος παντων κατι εγινε λαθος... εε,δεν ηρθε ,ουτε το τελος του κοσμου,αλλα και παραλληλα ποτε δεν ειναι αργα... με την λογικη αυτην λοιπον,ο συλλογος δεν θα μποορουσε να δειξει δυναμικα την παρουσια του,εστω και την τελευταια στιγμη...? |
|
||||
|
||||
![]()
Manosgr απλά και μόνο για τα τυπικά με τον όρο "αποτυχία" εννοούσα ότι δεν είχε μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του Συλλόγου (γι αυτό την έβαλα και σε εισασγωγικά)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πρότεινα να αφήσουμε τις τυπικότητες και να υποστηρίξουμε όλοι μαζί τη διοργάνωση του σεμιναρίου, το οποίο αποτελεί άλλο ένα μεγάλο και σημαντικό γεγονός για την ενυδρειακή μας κοινότητα.
|
||||
|
||||
![]()
Για να βάλω κάποια πράγματα στην θέση τους:
Το Σάββατο σε εμένα προτάθηκε να μπει και ο σύλλογος στους υποστηρικτές. Λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων ενημέρωσα καθυστερημένα το υπόλοιπο Δ.Σ την Πέμπτη 15/11/2007. Εξάλλου ένας από τους λόγους της παράιτησής μου είναι η έλλειψη χρόνου λόγω των νέων επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων. |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι τα λογια του φιλου παναγιωτη ειναι πλεον ξεκαθαρα για το τι εγινε...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι οτι ακομα και ετσι γιατι οι διοργανωτες δεχτηκαν επιθεση οτι παραγκονιζουν το συλλογο ενω υπηρχε και το προυγουμενο του Shimek! Μηπως μετα την Πεμπτη θα επρεπε να ανακαλεσουν καποιοι και να εξηγησουν οτι προταθηκε στο συλλογο να βοηθησει και να υποστηριξει την εκδηλωση οπως μπορει ??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Heiko Bleher στην Αθηνα!!! | NIDAL | Δίσκοι | 0 | 15-11-07 20:49 |
Heiko Bleher | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-07-07 15:58 |