|
|
||||
|
||||
![]()
Για το Anubias Hastifolia Lucanas λέει μεσαίο φωτισμό! Λάθος γράφει?
|
|
|||
|
|||
![]()
γενικά δεν φαίνεται να έχεις απαιτήσεις, οπόπτε ασ'το και έτσι αν δουλέυει..
όπως λένε και απο την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, "if it works, why fix it?" αν όμως σκοπεύεις να προσθέσεις φυτά και να πάς σε πιο πράσινο ενυδρείο, τότε.. η μεγαλύτερη ποσότητα φωτός είναι μονόδρομος.. οι απαιτήσεις μεγαλώνουν πχ, όταν έχεις φυτά βυθού, δηλαδή μπροστά χαμηλά, όπου θέλεις ποσότητα να διαπεράσει το νερό. Αυτά τα φυτά είναι πιο δύσκολα.. τέλος πάντων, δύσκολο να πει κανείς αν όντως χρειάζεσαι λόγω παλαιότητας αλλαγή... αν δουλεύει άφησέ το.. |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά, θα ΄περιμένω να δω με τη νέα λίπανση πώς πάνε κ βλέπουμε! Θα κλαδέψω και τις Egeria Densa μου για να μη κόβουν φώς!! Θα τις φυτέψω δίπλα! Ε και αν δεν ευδοκιμήσουν τα άλλα θα το γεμίσω με Egeria Densa!!!
¶λλη ερώτηση! Το Microsorum Pteropous στην αρχή το είχα φυτέψει! Μετά διάβασα οτι πρέπει να δεθεί σε πέτρα ή ξύλο κ έτσι το έβγαλα (πριν 5 μέρες) κ το έδεσα με πετονιά σε μια πέτρα. Βλέπω όμως οτι οι ρίζες του ακόμα δεν έχουν πιαστεί στην πέτρα! Γιατί? |
|
|||
|
|||
![]()
Και τα υπολοιπα φυτα δεν ειναι απαιτητικα σε φωτισμο klaz..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα σωστές είναι πο πληροφορίες μου! Δε χρειάζεται λοιπόν να αλλάξω λάμπα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι τα φυτά σου δεν είναι απαιτητικά δεν σημαίνει οτι και η λάμπα σου που την έχεις 2 χρόνια είναι οκ!
Σίγουρα έχει πέσει η απόδωσή της και είναι πολύ πιθανόν να έχεις σύντομα προβλήματα με άλγη!
|
||||
|
||||
![]()
¶πο οταν έβαλα τα Egeria densa δεν έχω πρόβλημα με άλγη!!! Anyway για συστησέ μου καμια λάμπα ιδανική για την περίπτωσή μου!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-10-07 22:51 |
φωτισμος | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 15:17 |
φωτισμος | Pritanis | Φωτισμός | 5 | 07-02-07 02:35 |
Φωτισμος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-12-05 19:57 |