|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο και οι φωτος. Ισως λιγες πετρες παραπανω θα χρησιμευαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό Στάθη,αντε και με πολλές γέννες.
Και μήν αλλάζεις τόσο συχνά το νερό,δέν χρειάζεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο, φαινεται.Καλη επιτυχια! οχι σα τον τοιχο του Ζ_Χ!!!
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Λίγα για τον τοίχο του Χρήστου!!! Θα οαρεξηγηθούμε παλιοbannerator...
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο !!!!
Αυτές οι πέτρες και ο τρόπος που τις έβαλες δίνουν την ψευδαίσθηση του βάθους στο ενυδρείο. Δηλαδή νομίζεις ότι βλέπεις κάτι που είναι βαθιά στο νερό και όχι 40 εκατοστά από την επιφάνεια,που είναι πραγματικά! Τέλος νομίζω πως μερικές πέτρες μπροστά από την πλάτη (στην μία γωνία μόνο ίσως) θα έδειχναν καλύτερα το ενυδρείο!
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
a-sakis
Παράθεση:
Παράθεση:
Την αριστερή λευκή πέτρα μάλλον θα την αντικαταστήσω μέ άλλη όχι τόσο στρογγυλή. Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας! |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως και τις 2 τις πέτρες να της άλλαζες με σκουρότερες.
Τώρα δεν χρειάζεται να φτάσουν ψηλά γιατί τα multi δεν θα το χρειαστούν και ήδη έχεις δώσει την ψευδαίσθηση του βάθους με τις κάθετες πλάκες. Γνώμη μου είναι να έβαζες 3-4 πέτρες η μία πάνω στην άλλη στην μία γωνία του ενυδρείου και το ίδιο και στην άλλη.Όχι στο ίδιο ύψος αλλά και βάθος του ενυδρείου.Δηλαδή 3-4 πέτρες κοντά στο πίσω μέρος σαν συνέχεια της πλάτης και 2-3 από την άλλη πλευρά και πιο μπροστά στο τζάμι. Όχι απαραίτητα μεγάλες πέτρες πάντως.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Neolamprologus multifasciatus | georgetax | Tanganyika | 18 | 04-11-07 21:21 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |
Γεννητουρια, neolamprologus multifasciatus | mikenuke | Tanganyika | 56 | 11-06-07 18:59 |
Γέννα Neolamprologus multifasciatus | Apostolis | Tanganyika | 9 | 31-08-06 15:42 |