|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το υπόλοιπο φυτό σε καλή κατάσταση. Να διευκρινήσω : η ασπρη στρωση ειναι διάσπαρτη σε χαλικι και ριζες και ηταν εντονη πανω απο δυο ριζες που ειχαν απομεινει χωρις φυτο απο πανω και οι οποιες πεταχτηκαν.
Αλλαγες 30-40% ανα εβδομάδα. Λιπανση : υγρο της Seachem ανα εβδομαδα, ταμπλετες της sera florenette A και flore plus ανα 15ημερο. Επίσης η κατανομη του βυθου ειναι (απο κατω προς πανω) : υποστρωμα-λιπασμα 1.5εκ, αμμος 1.5εκ - 2εκ, χαλικι χοντρο σκουρο 2-3εκ. ------------------------- Nobody??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη candus : 14-11-07 στις 22:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η βρώμα εξακολουθεί να υπάρχει; Αλλάγές νερού συχνότερες (να μη σου πω και κάθε μέρα από ένα 20%). Κάποια στιγμή μου σάπισε και εμένα ρίζα κρυπτο αλλά ήταν θέμα υποστρώματος. Τώρα άμα λες ότι την πήρες έτσι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς ήταν θέμα υποστρώματος?
Για το χνούδι θα βάλω φωτο αύριο. |
|
||||
|
||||
![]()
Το υπόστρωμα ήταν χάλια, είχε γίνει ένα σώμα - μια ψυχή, μπετοναρισμένο
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μη οω καμμιά μπούρδα...σηκώνω τα χέρια ψηλά, κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί και πραγματικά έχω καλλιεργήσει τα πιο περίεργα πράγματα στο ενυδρειό μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σαν μυκητας μοιαζει.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ριζες? | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-09-07 14:37 |
ριζες φυτων και ξε-φυτεμα | alexinio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-05-07 17:12 |
Ριζες Ριζες Ρίζες παντού | drakoulis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-12-05 20:05 |