|
|
|||
|
|||
![]()
Και να ταΐζεις με φειδώ... ακόμα καλύτερα, μην ταΐζεις καθόλου τις πρώτες 2-3 ημέρες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.Έκανα τις μετρήσεις και εχω ΝΗ4ΝΗ3=0 ΝΟ2=0 ΝΟ3=0 GH=8 KH=7 PH=7.Δεν θα έπρεπε να εχω ΝΟ3 ελάχιστα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα ενυδρείο με τροπικα ψάρια χρειάζεται λιγότερη συντήρηση απο οτι ένα με χρυσόψαρα;Η αεραντλία χρειάζεται ή είναι απλά διακοσμητική;Ρωτάω γιατι πιτσιλάνε η φούσκες την οροφή του ενυδρείου και γίνεται χάλια.Αν είναι διακοσμιτική περνάει αρκετό οξυγόνο απο το καπάκι του ενυδρείου ωστε να αερίζεται επαρκώς το νερό χωρις την αντλία;Το αγόρασα από το carefour το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
εαν το φιλτρο σου ειναι εσωτερικο ανεβασετο λιγο επανω κοντα στην επιφανεια το νερου να διμιουργη μια μικρη αναταραξη του νερου εαν ειναι εξωτερικο το σηκωσε την φλογερα της επιστροφης του νερου να χτηπαει στην επιφανεια αυτο και στις δυο περιπτωσεις ειναι αρκετο εστε να παιρνει τα απαραιτητο οξυγονο το νερο εγω ετσι τα εχω
|
|
|||
|
|||
![]()
Έιναι εσωτερικό.Ετσι το έχω.Οπότε ολα εντάξει.Την αεραντλία την έβγαλα.Έχω δει σε ενυδρεία μέσα φυτά μπαμπού που έχουμε στα βάζα μας.Δεν δημιουργούν πρόβλημα στο νερό και στα ψάρια;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρχιζει και δημιουργειται καφέ αλγη στα πλαστικα λουλουδια.Είναι φυσιολογικό;Eβγαλα τα χρυσόψαρα και εβαλα 2 σκσλάρια για αρχη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι φυσιολογικό μην πανικοβληθείς. Έχεις σκεφτεί την αντικατάσταση των πλαστικών φυτών με κανονικά?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορείες.. απορείες ... απορείες ... | crazyio | Malawi | 33 | 16-06-06 12:07 |