|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πωπω ρε μανο..τι ματι εχεις ρε φιλε..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο φιλαράκι. καλέα γέννες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο αλλά θα πρότεινα στην επεξεργασία να ρυθμίσεις το WB λίγο προς το cyan για να μην έχεις τόσο κόκκινο από τις λάμπες.
Αυτό για τις φωτογραφίες μόνο! |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασα μία αν δεν έχεις πρόβλημα.
Τελικά είχε πολύ κόκκινο και magenda και έκανα και ένα desaturate στα δύο αυτά χρώματα. Είναι πιο φυσικό τώρα αλλά πιο ψυχρό, χωρίς όμως να φάινονται όλα τα χρώματα σωστά! Εσύ που τα έχεις θα το καταλαβαίνεις καλύτερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα μου αρεσε παρα πολυ το ενυδρειο και η αλγη φοβερη!
αληθεια το γατοψαρακι ειναι synodontis ετσι?ποιος ειναι? ακομα δεν ξερω μηπως τα juli τσιμπανε τις κεραιες των σαλιγκαριων,πολλα ψαρια<κυριως αφρικανικες κιχλιδες> το κανουν φτανοντας σε σημειο να σκοτωνουν κιολας!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μπα nigriventris δεν νομιζω να ειναι ειχα και εγω ενα τετοιο ψαρακι εκτος απο το οτι πολυ δυσκολα το βλεπεις ετσι γιατι συνηθως ειναι αναποδα εχω την αισθηση οτι η ουρα του δεν ειναι χρωματισμενη ετσι και δεν ειναι ασημι με βουλες το χρωμα του αλλα προς το καφε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika-Shelldwellers 40lt | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 74 | 14-01-11 13:57 |
Julidochromis dickfeldi | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 1 | 05-11-03 22:26 |