|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιεσε το με κατι "πλακε" η τριφτο σε τριφτη!Μετα βαλε ελαχιστο ενυδρειακο νερο μεσα στο πιατακι για να βγαλει και αλλο ζουμι και μετα απο κανα 10λεπτο βαλε μεσα στο πιατακι φλεηκς/χαπια να ποτισουν
|
||||
|
||||
![]()
Θενξ ρε Μήτσο να σαι καλά εσένα πρέπει να σου χτίσω παλάτι :Ρ
![]() Κάθε πότε είπαμε αυτό? Μια φορά την βδομάδα καλά είναι? Σκέφτομαι να κάνω και αρακά. Επίσης μια φορά την βδομάδα καλά είναι? |
|
|||
|
|||
![]()
na kanw mia erwtish h trofes poy grafetai kanoun kai gia oscar?
kai kati allo to skordo poy lete to bazeis mia fora ti bdomada sthn trofh poy exw agorasei? |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εφτιαξα και εγω μια απο της σηνταγες, ειναι ωραια και τιν τρωνε σαν τρελα, αλλα το κακο ειναι οτι καθετε στην επιφανια μονο 10 δευτερολεπτα και μετα βουλιαζει με αποτελεσμα να μην προλαβενουν να την φανε το 90% των ψαριων,(οχι το 90% της τροφης) και να γηνετε τρωφη για το υπολιπο 10% που ειναι γατοψαρα και πλεκο. τη να κανω για να επιπλεει, οιτε κατεψηγμενη την ρηξω οιτε οχι παλι στον πατο παει !!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι αλλα μην γελάσετε
![]() δοκίμασα μια φορα με ίνες από κρέας κοτόπουλου και το έφαγαν σαν τρελα (γκάρυ πλατύ neon Botia-lohachata) άλλη φορα έριξα ένα πολύ μικρό κομματάκι (σπυρί) από φέτα τυρί και πάλι με μανια το κυνηγούσαν στο βυθό μέχρι που το έφαγαν όλο! να πω που τα ψαράκια ήταν ταϊσμένα και δεν έφαγαν με μανια τέτοιες τροφές επειδή ήταν νηστικά είναι normal να τρώνε κάτι τέτοιο? η να μην το δοκιμάσω ξανά? |
|
||||
|
||||
![]()
νορμαλ ειναι να θελουν να φανε οτι πεφτει στη γυαλα...και οτι ισως μυριζει εντονα...
αλλα εσυ δε πρεπει να τους δινεις.... σε αφηνω τωρα να ψησω πιτσα για τα χρυσοψαρα..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παράδειγμα τα σκούληκα που τους ταΐζω καμια φορα δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία τους το κοτόπουλο γιατί να είναι? το σκέφτηκα πως το τυράκι ίσος είναι πηγή ασβεστίου και το άσπρο από το κοτόπουλο πρωτεΐνη παίζει κάτι τέτοιο η έχω μεγάλη φαντασία?? πάντως αν είναι να τους κάνω ζημια δεν θα επαναλάβω το πείραμα με τέτοια υλικά.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|