|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
stav χρησιμοποιώ απιονισμένο νερό για να ρίξω τη σκληρότητα (γενική και ανθρακική).
giorgos ξέρω για τη θερμοκρασία, διότι το ζεστό νερό είναι από φυσικό αέριο. Η θερμοκρασία του είναι ρυθμισμένη μέγιστη στους 37 βαθμους, όμως αυτή που χρησιμοποίησα εγώ ήταν χαμηλότερη (χλιαρό νερό). Αν ήταν 65 ή έστω 50 δεν θα μπορούσα να βάλω ούτε το χέρι μου απο κατω. Πάντως σίγουρα άλλη φορά θα κάνω τις αλλαγές πολύ πιο σταδιακά Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να αποκλείσετε τις παρακάτω περιπτώσεις : 1) Το πρόβλημα να προήλθε από το έστω λίγο χλώριο που δεν πρόλαβε να εξουδετερωθεί από το stress coat. 2) To πρόβλημα δημιουργήθηκε από 0,50ml υγρό λίπασμα που πρόσθεσα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινησε το στρωσιμο για τις κιχλιδες μου... | thanasis76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 07-11-07 20:56 |
φωτο απο τις ομορφιες μου! | GODLIGHT | Φωτογραφίες μελών | 10 | 30-05-07 00:56 |
Να και μια απο τις αγαπημενες μου | Nik25 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 15-04-07 08:08 |
Γαριδούλες!!! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 19-08-04 01:22 |
Αυξανοντας τις γνωσεις μας για τις Αφρικανικες Κιχλιδες!!! | stefanos.f | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 07-09-03 23:39 |