|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...anium%20heater
μιας και εχω τον elliwel λεω να παρω και εναν θερμοστατη τιτανιου που τον ζαχαρωνω εδω και καιρο η τιμη του αρκετα λογικη νομιζω 300watt 30€ εχει κανεις τετοιον?ξεω οτι ειναι αθραυστοι αθανατοι κτλ αλλα τελικα ποσα παραπανω προσφερουν απο εναν jager πχ?
|
||||
|
||||
![]()
Στα συν ειναι οτι παρεχει γειωση και ειναι μονο 25 εκατοστα μηκος ...
|
||||
|
||||
![]()
τον εχεις παρει bill?με τι τον κοντρολαρεις?
ελα ντε οι jager και τα 50watt ειναι μισο μετρο και πανε 2 κιλα λεμε
|
||||
|
||||
![]()
Jaeger εχω και εγω Κωστα ...
Απλα διαβασα αυτα που ελεγε. Πιστευω πως μετραει εφοσον εχεις τον elliwel.
|
||||
|
||||
![]()
και εχει και μονο 2,5cm διαμετρο δηλαδη ειναι αρκετα μικρος 25cm με 2.5cm διαμερο..σα να ψηνομαι ακομα περισσοτερο..
|
||||
|
||||
![]()
Θελουν απαραιτητα ελεγκτη θερμοκρασιας , πχ eliwell .
Στα συν οτι ειναι αθραυστοι και οτι παρεχουν γειωση.Στα ιδια βατ , ειναι επισης μικροτεροι σε διαστασεις απο τους απλους. Δυο επιλογες : 1) Schego 2) Aquamedic (περιπου 10 ευρω φθηνοτεροι) Εφοσον ειναι απαραιτητη η αγορα νεου θερμαντηρα και υπαρχει eliwell , θα ελεγα οτι συμφερει με χιλια ο θερμαντηρας τιτανιου. Αν εχεις εναν jager πανω σε eliwell και δεν σου παρουσιαζει προβληματα , τοτε η αντικατασταση του με ενα τιτανιου , δεν ειναι απαραιτητη. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 4 ενα για μπλουμ στο βαρέλι προετοιμασίας και 3 σε ενυδρεια με δισκους 2 ελεγχοντε με eliwell kai ενας με schego controler τον αγορασα πριν ανακαλυψω τους eliwell ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]()
αμα σε τρωει η τσεπη σου ομως που αλλου θα τα ξοδεψεις εκτος απο το ενυδρειο?
![]() ![]() ![]() της aquamedic νομιζω δεν τον εχουν τα aquaristic..αθηνα υπαρχουν?σε τι τιμες? ------------------------- γιαννη θερμαινουν αισθητα γρηγοροτερα το νερο απο τους κανονικους?γιατι νομιζω υποτιθεται οτι το κανουν...
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 07-11-07 στις 12:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Αντρεας Ζωοφιλια αν εχει ακομα τους εχει σε τιμη aquaristic τους δυο τους πηρα απο εκει.
|
|||
|
|||
![]() απο που το βρίσκεις αυτο? το ab aquamedic τοσο φτηνά? έχει και 1000w σε ab βλέπω, αλλα πρέπει νασαι στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού γαι τέτοια εξωτικά παιχνίδια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.meerwasser-aquaristik.de/...p?cPath=67_175 Αγοραζετε με δικη σας ευθυνη απο το παραπανω καταστημα αφου πρωτα διαβασετε εδω : http://www.aquatek.gr/vb/showthread....797#post212797 (τα περισσοτερα πραγματα ειχαν φθασει γρηγορα παντως) Οταν εκανα μια μαζικη απο το παραπανω καταστημα , ειχα φερει ενα τετοιο θερμαντηρα για τον φιλο chris the trik . Μπορειτε να ρωτησετε τις εντυπωσεις του ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 09-11-07 09:50 |
θερμοστατης | tak660x | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 03-09-07 18:21 |
ψηφιακος θερμοστατης | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-08-07 09:10 |
θερμοστατης οριζοντια??? | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-06 12:11 |
Θερμοστατης | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-10-05 17:06 |