|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα πρωι διαπιστωσα οτι ο θερμοστατης μου(juwel 300 watt) ειναι πλεον παρελθον...
Δε ζεσταινει με τιποτα!Δουλεψε μονο 3 μηνες (τοσο ειναι και το ενυδρειο)... ![]() Ειναι δυνατον?Ειχα διαβασει καπου για μή αξιοπιστια αλλα φανταζομουν οτι μετα το τελος της εγγυησης θα υπηρχε προβλημα ή τελος παντων σε θεματα ακριβείας. ![]() Τωρα τι γινετε?Το ενυδρειο αγοραστηκε απο Αθηνα(μεγαλο γνωστο πετ) και εγω απο Βεροια.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΙ θερμοστατες καλυπτοντε απο εγγυηση?
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο δε ξερω για τον συγκεκριμμενο(φανταζομαι πως ναι) οι Eheim παντως ναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει συσκευη που να πωλείται νομιμα στην ΕΕ και να μην καλύπτεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από εγγύηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι γνωστο προβλημα ...το ιδιο συνεβη και στον δικο μου που αναβει οποτε θελει αυτος .
Με την αποδειξη αγορας , πισω στο καταστημα για αμεση αλλαγη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τετοια να μου λετε να τον επισπευσω εκεινον τον τιτανιου που ζαχαρωνω καιρο τωρα!
|
||||
|
||||
![]()
Τα ιδια επαθα κι εγω με τον ιδιο θερμοστατη σε ενυδρειο της juwel (trigon 190) μολις τους πρωτους μηνες λειτουργειας. Τον επεστρεψα στο μαγαζι αφου καλυπτοταν απο την εγγυηση και τον αλλαξα με εναν της jager στα ιδια watt, στον οποιο μαλιστα μπορεις να καλιμπραρεις και τη θερμοκρασια πολυ ευκολα, και στοιχισε μολις 2€ ακριβοτερα!!! Το μονο μειονεκτημα του ειναι οτι ηταν λιγο ποιο μεγαλη η διαμετρος του, μερικα μολις δεκατα του χιλιοστου, και αναγκαστηκα να τον βαλω εξωτερικα απο το εσωτερικο φιλτρο του ενυδρειου. Και ετσι μπορω να τσεκαρω την λειτουργεια του απο τη λυχνεια που εχει πανο του...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 09-11-07 09:50 |
θερμοστατης | tak660x | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 03-09-07 18:21 |
ψηφιακος θερμοστατης | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-08-07 09:10 |
Θερμοστατης | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-10-05 17:06 |