|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα μου άρεσε το ενυδρέιο σου...
Όταν λες "green snails" ποια εννοεις??? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορω να βγαλω καλη φωτο απο τα σαλιγκαρια αλλα ειναι κατι καφε με μαυρες ριγες
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου το ενυδρειο σου ειναι τελειο αυτη η μουνταδα ειναι οτι πρεπει για μερικα ψαρια καθως ειναι ιδια με αυτη στο φυσικο τους περιβαλλον!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου
![]() Οι πέτρες λάβας βέβαια δεν είναι και πολύ φυσικές για τα μέρη που ζουν τα ψάρια σου και δεν είναι και ότι καλύτερο για τα γατόψαρα σου...Πιθανός και το δερματικό πρόβλημα που λες να προήλθε από ξύσιμο/χτύπημα πάνω τους... Χαίρομαι που βλέπω πως έχεις δύο μελλοντικά μεγάλους pleco σε αντίστοιχα μεγάλο ενυδρείο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρειο και πράγματι ....διαφορετικό!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα μερικες αλλαγες,αφαιρεσα τη λαβα μετα απο τραυματισμους που ειχα και προσθεσα και αλλα ξυλα
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτο ειναι.. Μ αρεσουν παρα πολυ τα ξυλα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
νεο ενυδρειο | monomaxos_lover | Bettas | 14 | 06-12-06 20:15 |