|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μονομαχίνες απότι ξέρω δεν έχουν πρόβλημα συγκατοίκησης με άλλα ζωντανά. Μόνο εμείς οι άντρες οι μαμούχαλοι τα θέλουμε όλα δικά μας
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ πιστεύω ότι μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα αφού και οι δύο μονομαχίνες καταφέρνουν να συμβιώνουν προσωρινά και σε πολύ λίγα λίτρα χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον δεν έχουν τις τεράστιες ουρές και τα πτερύγια των αρσενικών μονομάχων τα οποία θα μπορούσαν να τσιμπολογούν τα άλλα ψάρια. Τέλος έχουν και ένα ικανό μεγεθος που να τις προστατεύει σε σχέση με τους ξιφοφόρους σε περίπτωση που δημιουργηθεί "παρεξήγηση" στο ενυδρείο. ΄
Θα το δοκιμάσω πάντως και θα σας πω. |
|
||||
|
||||
![]()
οι ξιφοφόροι και οι μονομάχοι δεν ταιριάζουν λόγω διαφορετικών απαιτήσεων συνθηκών νερού.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μοιρασμενη τη ροη με 1 εξωτερικο και 2 εσωτερικα hydor σε 2 διαφορετικεσ γωνιες.Η αληθεια ειναι οτι οντως κουραζεται να παει επιφανεια...
Τωρα μια ερωτησουλα!Ειχα μεσα και μια θηλυκουλα.Βεβαια ο τυπας την εγραφε.Προσφατα τους επιασα στομα στομα να τραβιουνται και τα πτερυγια σε flaring.Φοβηθηκα οτι τρωγονταν και εβαλα τη θηλυκια στο 17λιτρο.Εκανα καλα η ηταν φλερτ?Παρεπιπτοντως το 17λιτρο φυτευτηκε.Για λιγες μερες τη βολευω με ενα φωτιστικο γραφειου αλλα εντος 2 βδομαδων θα χω τελειωσει με το καπακι και θα βαλω μια Τ5 8βαττ.Μεσα θα φιλοξενισω cherry shrimps ,τη θηλυκια μονομαχινα,2apple snails και μιας και εχω αμμο κατω αν με το καλο.....γεννηστρουλα κορυ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πιο πιθανο κατα την γνώμη μου να πλακωνονταν η θηλυκια με τον αρσενικό οπότε καλά έκανες που τους χώρισες.
Όσο για το 17λιτρο, μου ακούγονται λίγο πολλοι οι κατοικοι. Να εχεις υποψη σου ότι οι γαριδουλες αν δεν στρεσσαρονται απο κυνηγητα της μονομαχινας θα αρχισουν να γεννανε και να κυκλοφορουν πολυ περισσοτερο. Το εχω ξαναγραψει: Ειχα σε ενα 20λιτρο εναν μονομαχο με 6 αμανο. Για αρκετο καιρο εβλεπα μονο 5 και πιστευα οτι η αλλη μας ειχε αφησει. Μόλις μετεφερα τον μονομαχο αρχισαν να κυκλοφορουν και οι 6 γαριδουλες και τωρα πλεον τρωνε απο το χερι μου... |
|
||||
|
||||
![]()
Thx Γιωργο!Θα δω στη πραξη!Παντως θα ναι αρκετα φυτεμενο!
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα τον χαρακτηρα του μονομαχου.
Αν εχεις βαλει πρωτα τα ειρηνικα ψαρια μεσα και μετα τον μονομαχο, ειναι πιο ευκολο. Εγω εχω μεσα σε 50λιτρο 1 μονομαχο, 6 καρδιναλιους και 6 αρλεκινους και ειναι φιλαρακια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | galant | Bettas | 5 | 09-05-08 10:40 |
Ποσότητα αμμωνίας σε 5l ενυδρείο μονομάχου | Maximina | Bettas | 14 | 27-08-07 10:38 |
ηλικία μονομάχου | pet | Bettas | 17 | 18-06-06 12:17 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |