|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι τα αλλα ειδη γινονται πολυ μεγαλυτερα.
Ειναι αξιοπιστο, μην ξεχνας οτι μιλαει για 20 γαλλονια. |
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάει για 20 γαλλόνια (76x30x30).
Το δικό μου είναι 81x31x41. Με το δεδομένο ότι είναι αξιόπιστο, αναφέρει συνδυασμό ψαριών (π.χ. Archocentrus nigrofasciatusArchocentrus centrarchus),καθώς και διάφορα είδη julido τα οποία μεγαλώνουν αρκετά. |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη, δεν ειχα δει τους συνδυασμους που εχει ξεχωριστα κατω απο το κειμενο.
Κακως αναφερει καποιους συνδυασμους εκει, ειδικα για τον αρχαριο. |
|
||||
|
||||
![]()
2 ζευγη κριμπ σε τοσα λιτρα παντως απαγορευτικα.Εχω μωρα κριμπ αν θελεις να ξεκινησεις και απο κει να βγαλεις ζευγαρι.Αλλα θες καπου 8μιση μηνες (αν παρεις απο μενα) μεχρι να βγαλεις ζευγαρι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τα kribs, απ'ότι έχω διαβάσει, προτιμούν φυτεμένο ενώ εγώ προτιμώ ένα setup τύπου malawi. Προτιμούν πυκνή βλάστηση ή μπορώ να "βολευτώ" και με λίγα,εύκολα φυτά (τα οποία σύμφωνα με άρθα που έχω μελετήσει, δεν χρειάζονται υπόστρωμα, CO2 κλπ);; Επίσης, αν βάλω ψεύτικα φυτά, θα έχουν πρόβλημα;; Και τέλος, πόσα πρέπει να βάλω αρχικά μέχρι να μου δημιουργηθεί ζευγάρι;;Στο διάστημα αυτό θα έχω τσακωμούς, κομμένες ουρές κλπ;; |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΠλα ευκολα φυτα οπως βαλισνεριες,ανουμπιες,πολυσπερμα και καμια μοςς για τα μωρα ειναι οτι πρεπει.Κομενες ουρες μεχρι την ηλικια των 6 μηνων δεν θα χεις.Απτα 7 αρχιζουν οι σχηματισμοι.Εμενα χομπιστας μου χαρισε μια 8αδα.Απο κει τον εκτο μηνα διαλεξα τα πιο "δυνατα" και με καλα χρωματα και βγηκαν 2 καλα ζευγαρια που τα εχω στο 400αρι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή σε φυτεμένο!!! | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 13-03-07 15:00 |
μαύρα στίγματα σε αφρικάνες !!! τι είναι ? | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 14-04-06 12:21 |
Σύνθεση σε 300άρι με αφρικάνες | medoc30 | Malawi | 8 | 25-02-06 00:24 |
Αλλαγή από χαλίκι σε άμμο για αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 10 | 27-08-04 16:07 |
Αλάτι σε Αφρικάνες? | Filippos | Malawi | 4 | 18-08-04 17:14 |