|
|
|||
|
|||
![]()
niktsos μπορεις να μου πεις περισσοτερα για τον εξοπλησμο σου,θελωνα αγορασω και εγω εξοπλησμο.απο ποιο μαγαζι αγοραζεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω για τον εξοπλισμό μου; Εννοείς τι προτείνουμε για εξοπλισμό για το 120άρι;
|
|
||||
|
||||
![]()
ευτυχως νικολα,γιατι αν αρχισεις να μιλας για τον εξοπλισμο σου.....μεθαυριο θα τελειωσουμε.......
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι εννοω τι εχεις βαλει εσυ στο δικο σου ή τι θα πρεπει να εχει ενα 120αρι.με το καπακι τι πατεντα εχεις κανει;του εχεις βαλει και αλλες λαμπες ή εχεις βαλει φωτιστικο;τι skimer εχεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεχνα το ενυδρειο του niktso... εχετε εντελως διαφορετικο σε μεγεθος αρα και σε απαιτησεις εξοπλισμου.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να διαβασεις ολα τα θεματα που εχουν δημιουργησει αρχαριοι θαλασσινου για να μπεις στο κλιμα. Σε πιανω λιγο αδιαβαστο...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θέλεις 2 (ή) λάμπες Τ5 στα 39 watt. 2 μικρούς κυκλοφορητές είτε tunze nano είτε koralia με μέγιστη ροή 2500 l/h και ένα φίλτρο για χημικό. Τώρα για ασφάλεια ίσως πρέπει να σκεφτείς ένα καλό βιολογικό γιατί ένας μικρός θάνατος θα ανεβάσει αμμωνία με άσχημες συνέπειες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπαρχει περιπτωση;; | Steve | Δίσκοι | 23 | 18-07-07 13:55 |
υπαρχει κυνδινος?? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 10-04-07 09:39 |
Υπαρχει Λυση??????? | ΜΑΝΟΣ-4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-11-05 21:11 |
υπαρχει κανεις απο θεσσαλονίκη που να εχει labido yellow | maria-paok | Malawi | 2 | 12-01-05 00:52 |
εχει βαλει κανεις χταποδι μεσα στο ενυδρειο του; | jovanis | Παραλία - Beach Bar | 1 | 01-10-04 13:37 |