|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου έδωσες την ιδέα να την χρησιμοποιήσω και εγώ (έχω αρκετό περίσσεμα πετρας) στο δικό μου ενυδρείο που φτιάχνω (http://www.aquatek.gr/vb/showthread....EB%E9%F4%F1%E1) με κιχλιδες μαλάουι !! Χμμμ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρηστάρα μπράβο την άλλη εβδομάδα έλα Σέρρες έχω κάτι μπετά να ρίξουμε ![]() ![]() ![]() ![]() τώρα σοβαρά πολύ καλή η ιδέα και θέλω πολύ να δω την πέτρα μέσα στο ενυδρείο θα δείξει τέλεια πιστεύω.άντε ,πλουμ και γρήγορα φώτο |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδες συνέχεια...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι χρηστο αλλα με χαλαει οτι δεν δινει βαθος στο ενυδρειο ειναι σαν να τελειωνει ο χωρος και διχνει μικρο δεν ξερω ισως να ειμαι και λαθος
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα Χρηστο.
Τελικα ωραιο ειναι το αποτελεσμα μεσα στο νερο. Ειναι αρκετα βαρεια η πετρα αυτη; Κόλλησες τα κομματια μεταξύ τους ,και με το τζαμι ? για να μην πεσουν? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Βαρειές πολύ δέν είναι,της κόλλησα σε τρία κομματια προς τα πάνω και έχω βάλει κατω απο την άμμο πέτρα για στήριξη. |
|
||||
|
||||
![]()
θα το κάνω και εγώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οντως εδειξε πολυ πιο ωραιο απο οτι θα το φανταζομουν
![]() ![]() μηπως να περνω και εγω ιδεες?εγω δεν εχω ξεκινησει ακομα το στησιμο ![]() να ρωτησω λιγο κατι?στο λινκ που εδωσε ο Z_X http://www.tanganyikagruppen.dk/Defa...ID=9&PageNum=1 μπορειται να μου εξηγησετε πως γινετε να χωρεσε ολα αυτα σε 45λιτρα? ειναι σωστο η απλα κοιταμε μονο το design εδω? ειναι τα img 19-20-21 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν φενονταν οι ενωσεις θα ητανε ψωνιο...μου βαζεις ιδεες και πανω που το ειχα στεισει...αχ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | galant | Bettas | 5 | 09-05-08 10:40 |
Αναζήτηση βράχου | angel1984 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 11-01-07 14:04 |
Ζωντανός Βράχος | accnt | Reef | 0 | 13-11-06 09:08 |
Παράξενος ήχος | tropheus | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-07-04 02:58 |