|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δυο ανουμπιες τις οποιες τις εδεσα πανω σε ξυλα, αλλα μπορω να πω οτι το αποτελεσμα δεν με ικανοποιησε οπτικα...
Τωρα τις εχω φυτεψει ελαφρα στο χαλικι... Ξερω οτι ειναι καλυτερα δεμενη σε καποιο ξυλο ή πετρα, μπορειτε να μου πειτε πως; Υπαρχει προβλημα αν ειναι φυτεμενη; Ισως καποια φωτο απο τις δικες σας δεμενες να ξεμπλεκε τα πραγματα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να:
- δέσεις την κάθε ανούμπια σε μια μικρή πέτρα και τις βυθίσεις τόσο ώστε να καλυφθεί μόνο ο κορμός του φυτού, όχι οι ρίζες, - απλά να βυθίσεις τα φυτά (χωρίς να τα έχεις δέσει σε πέτρα) τόσο ώστε να καλυφθεί μόνο ο κορμός του φυτού, όχι οι ρίζες ή - να τα αφήσεις δεμένα σε μια ρίζα και να προσθέσεις και λίγη java moss βελτιώνοντας έτσι το αισθητικό αποτέλεσμα. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω γιωργο...
σε καμια περιπτωση παντως δεν ειναι φυτεμενη... ![]() thanks |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με μπερδεψατε...
τελικα ριζα η κορμο φυτευω?????? |
|
||||
|
||||
![]()
οτι σου ειπε ο χαλβας..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κανω οτι λεει ο χαλβας, οι ανουμπιες θα ανθισουν ποτε....????
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου φτου
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
προβλημα με ανουμπια | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 29-08-2007 00:01 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-2007 12:18 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-2006 20:08 |
ανουμπια κοκκινωπη..... | klaz | Αναγνωρίσεις φυτών | 6 | 05-10-2005 08:52 |
Ανουμπια ''νανα''. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-04-2005 15:09 |