|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με το φιλο μου να προσθεσω οτι πρεπει να βρεις στεγη και για το μονομαχο σου
φιλικη συσταση το 20-30λιτρα ενυδρειακι που ψαχνεις καντο καλυτερα ενα ομορφο σπιτακι γιαυτον νομιζω ειναι ποιο αναγκαιο απο νοσοκομειο! συνεχισε και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αν και τα 2 sharks ειναι ακομα μικρα γύρω στα 8εκ θα πρεπει πραγματι να φυγουν.... Τα 2 μου σκαλαρια ειναι μικρα ...το ενα ειδικά πολύ μικρο...Πως ομως τα ξεχωριζουμε αρσενικα θηλυκά? Ο μονομάχος μου τα παει παραδοξος καλά με ολα τα ψάρια του ενυδρειου.... Δεν πειράζει κανένα και ουτε τον πειράζουν....Δεν φαινεται να ενοχλειται καθολου αφου παει πανω κατω στο ενυδρειο (δεν κρυβεται...) Τώρα γιατί μου λετε ότι τα gourmami δεν ταιριαζουν ? Εχω 2 μπλε και 2 κιτρινα.... (ειναι πολλά ή δεν πάνε με τα σκαλάρια ?)
Βασικά θα ήθελα να τα κρατήσω γιατί ειναι τα αγαπημενα μου ψάρια (αρκετα κινητικά .....)αν και το ενα κιτρινο ειναι λιγο νευρικό και κυνηγάει το ενα μπλε πότε ποτε.... Μπορούν να παραμείνουν τα 4 gourami με 2 σκαλάρια και ο μονομάχος? Αν οχι μπορώ να βάλω tiger barbs περιπου 5 μαζι με 2 σκαλάρια ή 2 gourami?(δίνοντας όλα τα αλλα?) |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το χαλικι δυστυχως τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα....
Νομίζεις ότι τα φυτά μπορεί να εχουν προβλημα με το μεγεθος του? το κοραλι θα βγει....εχεις απόλυτο δίκιο..... Με τη συνθεση του αλλου ενυδρείου θα δω τι θα κανω.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια τα ενυδρεια σου,μπραβο φιλε μας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ενυδρεια.Μπραβο σου!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο Lido 120 πλεον εχω μόνο γκαπυ και έβγαλα και το κοράλι .....
Στο rio 125 έχω βάλει τετρας και ενα ζευγάρι apistogramma..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες σχετικά με το Φιλτρο, τη Διαμόρφωση Βυθού και το Φωτισμός σε νέο RIO 125 lt | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-10-07 13:11 |
Lido 120.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-10-07 08:41 |
Εξωτερικό φίλτρο για record 60 & Lido 120 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-10-07 21:51 |
EHEIM 2213 & RIO 180 ή 240 | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-02-06 01:04 |